View Full Version : serum do w³osów od hitcosmetics.eu
kto¶ z Was stosuje ich serum ? potrzebujê czego¶ sprawdzonego dla siebie
bareczka
25-05-2024, 11:34
noo serum ponoæ mega fajnie dzia³a, sama zastanawiam siê nad kupnem. Moja znajoma od jakiego¶ czasu korzysta i jest mega zadowolona z efektów
no w³asnie szukam czego¶ sprawdzonego, a z do¶wiadczenia wiem ze kosmetyki w formie serum o niebo lepiej dzia³aj±.
malinka01
28-05-2024, 17:28
no w³asnie szukam czego¶ sprawdzonego, a z do¶wiadczenia wiem ze kosmetyki w formie serum o niebo lepiej dzia³aj±.
jak najbardziej siê zgodzê! Co prawda serum trochê ksoztuje, ale dzia³a rewelacyjnie. A z tego na pewno bedziesz zadowolona. Ja mam i na mnie fajnie dzia³a
zamówi³am dzisiaj serum, zdecydowa³am siê! Zobaczymy jakie bed± efekty, ale liczê ¿e bedzie dobrze :)
malinka01
02-06-2024, 19:49
zamówi³am dzisiaj serum, zdecydowa³am siê! Zobaczymy jakie bed± efekty, ale liczê ¿e bedzie dobrze :)
kochana daj znaæ jak zamówisz i zaaplikujesz, ciekawa jestem jakie bêd± efekty u Ciebie
Sama powa¿nie siê zastanawiam nad serum. Daj znaæ kochana jak efekty i na ile mniej wiêcej starcza butelka
chacman14
06-06-2024, 19:12
Z jakich kosmetyków korzystacie w przypadku Waszych w³osów?
Kancelaria Gliwice (https://adwokat-szalajko.pl/)
mia³y¶cie racjêêê! serum ¶wietnie dzia³a, ju¿ po pierwszej aplikacji, w³osy s± mega od¿ywione . Zakup idealny, o to mi chodzi³o.
malinka01
10-06-2024, 19:13
Z jakich kosmetyków korzystacie w przypadku Waszych w³osów?
tutaj mowa o serum, ale ich szampon równie fajnie dzia³a, a najlepiej w parze z serum. To dedykowany zestaw
vBulletin v3.5.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.