Zaloguj się

View Full Version : Popularna biżuteria męska na prezent

weswinnefred
03-06-2024, 17:21
Cześć chłopaki! Chciałabym przedyskutować z wami pewne nurtujące mnie pytanie. Zastanawiałem się nad prezentem dla mojego przyjaciela i zdecydowałem się na biżuterię. Ale tu pojawia się problem - nie mam pojęcia, jaki rodzaj biżuterii jest obecnie modny wśród mężczyzn. Chciałbym wybrać coś stylowego i nowoczesnego, aby prezent naprawdę się spodobał. Może wiesz, co jest teraz popularne wśród męskiej biżuterii? Jakie materiały i wzory są na topie?

AlanW
03-06-2024, 19:13
Cześć! Świetne pytanie, ostatnio też wybierałam biżuterię dla brata, więc jestem trochę w temacie. Minimalizm i naturalne materiały są teraz w modzie. Niektóre z popularnej biżuterii dla mężczyzn to bransoletki, pierścionki, łańcuszki i spinki do mankietów. Jeśli chodzi o materiały, biżuteria z kamieni szlachetnych jest niezwykle popularna, zwłaszcza bransoletki. Na przykład znalazłem świetny sklep internetowy, TRIMAKASI: biżuteria z kamieni szlachetnych (https://trimakasi.pl/). Mają bardzo duży wybór bransoletek z różnymi kamieniami, takimi jak onyks, tygrysie oko, hematyt i wiele innych. Bransoletki te wyglądają bardzo stylowo i nowocześnie, nadają się zarówno do noszenia na co dzień, jak i na specjalne okazje. Na szczycie popularności pozostają również produkty wykonane ze srebra i srebra czernionego. Srebro czernione nadaje biżuterii nieco brutalności, co podoba się wielu mężczyznom.

TeddyBear
03-06-2024, 19:43
Sam nie jestem w tym zbyt dobry, ale mogę ci powiedzieć, że wiele zależy od stylu i preferencji twojego przyjaciela. Jeśli nosi ubrania biznesowe, to dobrym wyborem będą klasyczne dodatki, takie jak spinki do mankietów czy stylowe pierścionki. A jeśli preferuje swobodny lub sportowy styl, lepiej spojrzeć na skórzane bransoletki lub łańcuszki.

lon59
04-06-2024, 11:58
Z jakiej okazji można podarować mężczyźnie biżuterię na prezent?