View Full Version : Praca z Mondi
Truskawa
06-06-2024, 20:28
Chcę jechać do Niemiec przez Mondi. Słyszałam że dobra kasa miekszanko pomoc. Ale chcę usłyszeć od innych. Jak rekrutacja? Koordynator pomocny? a robota na miejscu? Piszcie, każda informacja fajna!
rutkowska9
08-06-2024, 16:19
Pracuję przez Mondi pół roku jestem zadowolona. Rekrutacja szybka załatwili papiery. Koordynator spoko pomógł z językiem. Robota ok kasa w euro spoko życie. Mieszkanie czyste wygodne.
Dopiero zaczynam ale wszystko git. Mieszkanie spoko z innymi pracownikami nie sam. Robota na produkcji w porządku kasa starcza. Polecam!
Ja też przez Mondi w Niemczech. Dobrze kasa ok pieniądze zawsze są. Robota wymagająca ale gupa fajna. Mieszkanie ok. Nie żałuję!
Pracuję przez Mondi kilka miesięcy jest ok. Kasa w euro dobra robota dobrze zorganizowana. Polecam!
andromeda23
14-06-2024, 13:35
Oferując usługi doradcze w zakresie prawa pracy, agencja zatrudnienia stanowi ważne wsparcie dla działów HR w firmach. Specjaliści dostępni za pośrednictwem https://leasingteam.pl/ pomagają w rozwiązywaniu skomplikowanych przypadków pracowniczych oraz w opracowywaniu polityk zgodnych z najnowszymi przepisami.
W euro zawsze lepiej smakuje ;) wiadomo
Truskawa
02-08-2024, 19:11
No euro i sama robota tam inna. Ale tylko właśnie przez agencje jak Mondi. Samemu to lepiej nie.
Samemu nigdy nie wiadomo, na co się trafi. Jadąc z Mondi, wiesz co i jak, ogarniasz tylko wyjazd.
Truskawa
12-10-2024, 21:46
No dojechać to zawsze trzeba. Ale to zawsze pewna robota, a nie jakieś szukanie tam. Wiesz po co jedziesz. A to przecież nie coś lokalnego, tylko kawał drogi.
DariaM11
16-10-2024, 09:44
Zastanawiasz się, jakie wynagrodzenie czeka na Ciebie w Niemczech w 2024 roku? Z pewnością warto być świadomym aktualnych stawek płacy minimalnej. Wiedza na ten temat może znacząco wpłynąć na Twoje decyzje zawodowe. Na FachPraca dowiesz się jak kształtuje się najniższa krajowa w Niemczech 2024 (https://fachpraca.pl/poradnik/najni%C5%BCsza-krajowa-niemcy-p%C5%82aca-minimalna-101/). Sprawdź, jak stawki te mogą wpływać na Twoje możliwości zarobkowe i jakie oferty pracy są aktualnie dostępne. Zarówno przez agencje zatrudnienia, jak i bezpośrednio od lokalnych firm. Nie pozostaje mi więc nic innego jak tylko życzyć powodzenia w dalszym rozwoju kariery zawodowej!
vBulletin v3.5.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.