PDA

View Full Version : Na wynos i na miejscu


kasiam
29-06-2024, 09:24
Szukam pomysłów i porad odnośnie zakładania własnej firmy gastronomicznej. Chodzi o miejsce z dowozem i takim, gdzie można zjesć na miejscu. Jakie naczynia powinny się znaleźć i o czym pamiętać przy wysyłce i pakowaniu jedzenia? Polećcie jakieś poradniki i inspiracje, na przykład w takim stylu

https://kuketo.pl/kubki-kamionkowe/

https://www.mbank.pl/mbank-news/strefa-przedsiebiorcy/porady-na-start/zakladanie-firmy-z-mBankiem-gastronomia.html

Average
01-07-2024, 10:43
Dzięki za te informacje

chacman14
02-07-2024, 07:39
Posiadacie swoją ulubioną restaurację?

parasol reklamowy (https://tddesign.pl/news/ciekawe-parasole-reklamowe-przeglad-wybranych-modeli/)