View Full Version : Co myślicie o Cavoe Moi+?
Hej! Szukam opinii o wózku Cavoe Moi+. Ostatnio znalazłam jego ofertę i mocno mi się spodobał, więc chciałabym go kupić dla swojego malucha.
Na mnie wózek zrobił duże wrażenie. Trzeba przyznać, że niczego mu nie brakuje i jest wózkiem z wieloma funkcjami i regulacjami. Co do jakości - tutaj też nie można powiedzieć niczego złego. Ja go polecam
Mi zależy na tym, żeby wózka nie musieć wymieniać już do zakończenia wózkowania. Myślisz, że sprawdzi się pod tym względem?
Jasne. Przejrzałam wymiary spacerówki i ogólny udźwig. Zdecydowanie posłuży już do końca wózkowania, a przy tym nie będzie dla nikogo uciążliwy.
Dziękuję. Nie mam już żadnych pytań, ani wątpliwości. Jak będę zamawiać wózek, na pewno wezmę Wasze odpowiedzi pod uwagę.
Wózek bez wad. Fantastycznie przemyślany. Na pewno będzie mieć dziecko w nim wygodnie, a Ty będziesz zadowolona z tego jak się go prowadzi
Nie mam żadnych zastrzeżeń do tego wózka. Jest fajny, zgrabny, lekki. Rośnie razem z dzieckiem bo ma powiększaną budkę i jest ogólnie solidnie wykonany.
Nusiek11
23-09-2024, 22:00
Sądzę, że to wózek, z którego nawet i te najbardziej wymagające osoby będą zadowolone, a więc warto go kupić.
Najlepszy wózek spośród tych co oglądałam. Zdecydowanie polecam!
Kamilla36
31-10-2024, 20:27
Moi+ to pierwszy wózek który tak mocno mi się spodobał. W moim odczuciu jest bardzo uniwersalny, a na pewno daje też masę możliwości. Ja tam go polecam :)
Model Moi+ od Cavoe to prawdziwe rozwiązanie all-in-one. Gondola jest bardzo przestronna, a spacerówka wystarczająco duża, żeby korzystać z niej nawet do końca okresu wózkowania. Dodatkowy plus to łatwość czyszczenia materiałów, co jest super przy małych dzieciach :)
Wózek wychodzący na przeciw oczekiwaniom rodziców. Na pewno jest godny uwagi. Mnie zachwycił nowoczesnym i luksusowym wyglądem. Widać tą jakość wykonania i użytych elementów. Polecam
Widzieliście, że wózek ma powiększaną budkę spacerówki? Dzięki temu dosłownie rośnie razem z dzieckiem. Ja totalnie przepadłam na punkcie tego wózka :)
vBulletin v3.5.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.