View Full Version : internet światłowodowy
hej wszystkim. możecie polecić dostawcę z Białegostoku, który ma w ofercie internet światłowodowy ? z góry dzięki!
mylene.miller
25-07-2024, 10:08
Myśle że najlepsza opcja to Orange
myslę, ze większość lokalnie działających firm będzie miała taki światłowód w ofercie, to już raczej standard.
dertom122
26-07-2024, 16:52
A może warto sprawdzić jaką ofertę posiada Ela Kotarska https://unitel-hurt.pl/kontakt/ ? Ogólnie dostępne są tutaj solidne rury teletechniczne, kable światłowodowe, a także wiele innych dodatków, które faktycznie wyróżnia wysoka jakość wykonania
Sporo zalezy od tego gdzie mieszkasz ale z tego co wiem to Elpos ma w wielu lokalizacjach taki internet. zadzwoń na infolinie, podaj adres i na pewno dadzą Ci znać
dzięki, sprawdzę sobie ich ofertę. a jak z jakością usług u nich ?
Według mnie bardzo ok, szyki internet, dobre parametry a do tego brak ciągłych awarii ( jak to było u poprzedniego dostawcy). no i ceny konkurencyjne.
Taki jest zdecydowanie najlepszy
ok, brak awarii to duzy atut. zalezy mi właśnie na dobrych parametrach i tej stabilnosci. a czy w tym Elpos długo się czeka na aktywacje usług?
niee, po załatwieniu wszystkich formalności i podpisaniu umowy to dosłownie chwila moment. działają sprawnie, dodatkowo na infolinii zawsze chętnie pomagają, kontakt z taką lokalną firmą jest zwykle duzo lepszy niż z kimś, kto działa na terenie całego kraju.
ghomenick
05-09-2024, 11:41
Jakie są zalety posiadania takiego internetu?
Internet światłowodowy to nowoczesna technologia, która zapewnia bardzo szybkie i stabilne połączenie z siecią. Dzięki przesyłowi danych za pomocą światła, pozwala na osiąganie wyższych prędkości niż tradycyjne łącza. Jest idealnym rozwiązaniem dla osób korzystających z dużej ilości treści online, takich jak filmy w wysokiej rozdzielczości, gry online czy praca zdalna. Ktoś z Was korzysta z tej technologii? Jakie macie doświadczenia?
Każdy kto szuka szybkiej sieci światłowodowej powinien wykorzystać ofertę tej firmy https://inea.pl zwłaszcza jeśli jest z wielkopolski. Zapewniają niezawodny internet światłowodowy, telefonię oraz pakiety telewizji. Łatwo skomponujesz idealny pakiet usług dla siebie i będzie w niskiej cenie.
niee, po załatwieniu wszystkich formalności i podpisaniu umowy to dosłownie chwila moment. działają sprawnie, dodatkowo na infolinii zawsze chętnie pomagają, kontakt z taką lokalną firmą jest zwykle duzo lepszy niż z kimś, kto działa na terenie całego kraju.
super, wielkie dzięki za odpowiedzi i pomoc :) rzeczywiście nawet porównując ich ofertę do rynkowych ,,gigantów" wypada ona zdecydowanie korzystniej.
zgadzam się. i sam ten kontakt z BOKiem jest nieporównywalnie lepszy. Można załatwić więcej i szybciej niż jak to bywa w tych wielkich firmach.
dariiina6777
16-10-2024, 13:17
My od jakiegoś czasu też rozglądamy się za dobrym dostawcą internetu, więc może nam coś polecicie?
dertom122
22-01-2025, 10:06
Myślę, że dobrym wyborem będzie https://unitel-hurt.pl . Firma oferuje bardzo solidne, wytrzymałe kable światłowodowe, a dodatkowo są one dostępne w konkurencyjnej cenie
vBulletin v3.5.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.