View Full Version : Wakacje w Chorwacji
Lubimy wszystko planować z odpowiednim wyprzedzeniem, więc szukam już ofert na przyszłe wakacje. Chorwacja najbardziej mnie interesuje. Jakie miejsca polecacie?
Chorwacja to piękne miejsce na wakacyjny wypoczynek. Można tu znaleźć malownicze plaże, krystalicznie czystą wodę i urokliwe miasteczka pełne historycznych zabytków. Każdy znajdzie coś dla siebie, niezależnie od tego, czy preferuje aktywny wypoczynek, zwiedzanie czy relaks na plaży. Warto też spróbować lokalnej kuchni i odwiedzić kilka wysp, które oferują niesamowite widoki i niezapomniane wrażenia.
Racja, historyczne miasta to bardzo duży urok Chorwacji. Jest co zwiedzać. Zastanawiam się nad tym, jakie miasto odwiedzić i chyba postawię na Šibenik w przyszłym roku.
jula0304
28-08-2024, 07:33
Šibenik to bardzo fajna propozycja. Krystalicznie czysta woda, piękny Adriatyk, historyczne miasto oraz wiele nowoczesnych hoteli. Kompleks hotelowy Amadria Park wydaje się być naprawdę interesujący.
Zachęcona Waszymi informacjami i opiniami sprawdziłam tą miejscowość w Chorwacji i kompleksy hotelowe https://www.amadriapark.com/hotel_category/sibenik/ . Coś czuję, że będzie to miejsce na mój przyszły urlop. W szczególności zainteresował mnie hotel Jure z przepięknym widokiem i miejscem dla dzieci.
Który kompleks hotelowy Amadria Park jest Waszym zdaniem najlepszy? Widzę, że jest ich naprawdę całkiem sporo i mega trudno wybrać ten jeden!
Jak napisałam wyżej - hotel Jure bardzo mi się spodobał. Baseny na zewnątrz, Jure Spa, no i własna plaża przed hotelem. Plusem jest również to, że każdy dobrze odnajdzie się w tym hotelu. Zarówno pary, przyjaciele, jak i rodziny z dzieciakami :)
Z racji tego, że jestem bladej karnacji zależało mi na ładnej opaleniźnie na wakacje, z polecenie kupiłam melanotan https://melanotan.biz/ i nie żałuje, dzięki niemu mam ładną, równą i ciemną opaleniznę.
Jak napisałam wyżej - hotel Jure bardzo mi się spodobał. Baseny na zewnątrz, Jure Spa, no i własna plaża przed hotelem. Plusem jest również to, że każdy dobrze odnajdzie się w tym hotelu. Zarówno pary, przyjaciele, jak i rodziny z dzieciakami :)
Bardzo fajna propozycja! Jeśli tylko będę miała plany urlopowe, termin i zgraną ekipę, to chętnie sprawdzę, czy są jeszcze jakieś wolne miejsca u nich!
Jestem pewna, że nie pożałujesz. Chorwacja to przede wszystkim gwarancja fantastycznej pogody.
Wspaniała podróż! Wycieczka Mozaika Gruzji była dokładnie tym, czego potrzebowałam. Świetna organizacja, ciekawy program, a wieczór z winem był idealnym zwieńczeniem dnia. Cena od 3990 zł i w tym bagaż 23 kg, bezpośredni lot i 100% pewność realizacji. Konsorcjum.pl to najlepszy wybór!
gajuszka
20-10-2024, 20:34
Amadria Park jest super. Ich kompleksy hotelowe robią ogromne wrażenie i są w świetnych lokalizacjach. My chyba wybierzemy się do Chorwacji w przyszłym roku :)
Mnie też kusi Chorwacja a po waszych propozycjach to już w ogóle ;) Chcę się tam wybrać w przyszłym roku. Amadria Park robi wrażenie i dużym plusem jest to, ze mają kilka kompleksów w różnych destynacjach :)
U nas też w planach Sibenik i Amadria Park. Sprawdziłam sporo ofert i ten hotel najbardziej mi odpowiada a Sibenik podobno jest przepiękny.
My chyba też wybierzemy się do Chorwacji i zatrzymamy się w Amadria Park w Sibeniku. Z chęcią zwiedzę to miasto.
U nas też w planach jest Chorwacja a konkretnie Sibenik. Tyle poztywnych rzeczy piszecie o tym mieście, że aż szkoda się tam nie wybrać :) Muszę jeszcze sprawdzic te hotele Amadria :)
Chorwacja to idealne miejsce na wakacje, a ja zawsze marzę o ładnej opaleniźnie. W tym roku sięgnę po melanotan https://melanotan.biz/ pozwala uzyskać równomierną opaleniznę bez przesadnego opalania się na plaży.
vBulletin v3.5.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.