PDA

View Full Version : Wakacje w Chorwacji

sara898
26-08-2024, 21:49
Lubimy wszystko planować z odpowiednim wyprzedzeniem, więc szukam już ofert na przyszłe wakacje. Chorwacja najbardziej mnie interesuje. Jakie miejsca polecacie?

gerson7
27-08-2024, 11:45
Chorwacja to piękne miejsce na wakacyjny wypoczynek. Można tu znaleźć malownicze plaże, krystalicznie czystą wodę i urokliwe miasteczka pełne historycznych zabytków. Każdy znajdzie coś dla siebie, niezależnie od tego, czy preferuje aktywny wypoczynek, zwiedzanie czy relaks na plaży. Warto też spróbować lokalnej kuchni i odwiedzić kilka wysp, które oferują niesamowite widoki i niezapomniane wrażenia.

bebe456
27-08-2024, 21:34
Racja, historyczne miasta to bardzo duży urok Chorwacji. Jest co zwiedzać. Zastanawiam się nad tym, jakie miasto odwiedzić i chyba postawię na Šibenik w przyszłym roku.

jula0304
28-08-2024, 07:33
Šibenik to bardzo fajna propozycja. Krystalicznie czysta woda, piękny Adriatyk, historyczne miasto oraz wiele nowoczesnych hoteli. Kompleks hotelowy Amadria Park wydaje się być naprawdę interesujący.

expi
28-08-2024, 22:51
Zachęcona Waszymi informacjami i opiniami sprawdziłam tą miejscowość w Chorwacji i kompleksy hotelowe https://www.amadriapark.com/hotel_category/sibenik/ . Coś czuję, że będzie to miejsce na mój przyszły urlop. W szczególności zainteresował mnie hotel Jure z przepięknym widokiem i miejscem dla dzieci.

sara898
29-08-2024, 23:31
Który kompleks hotelowy Amadria Park jest Waszym zdaniem najlepszy? Widzę, że jest ich naprawdę całkiem sporo i mega trudno wybrać ten jeden!

expi
30-08-2024, 02:31
Jak napisałam wyżej - hotel Jure bardzo mi się spodobał. Baseny na zewnątrz, Jure Spa, no i własna plaża przed hotelem. Plusem jest również to, że każdy dobrze odnajdzie się w tym hotelu. Zarówno pary, przyjaciele, jak i rodziny z dzieciakami :)

dioka
30-08-2024, 11:36
Z racji tego, że jestem bladej karnacji zależało mi na ładnej opaleniźnie na wakacje, z polecenie kupiłam melanotan https://melanotan.biz/ i nie żałuje, dzięki niemu mam ładną, równą i ciemną opaleniznę.

bebe456
22-09-2024, 22:44
Jak napisałam wyżej - hotel Jure bardzo mi się spodobał. Baseny na zewnątrz, Jure Spa, no i własna plaża przed hotelem. Plusem jest również to, że każdy dobrze odnajdzie się w tym hotelu. Zarówno pary, przyjaciele, jak i rodziny z dzieciakami :)

Bardzo fajna propozycja! Jeśli tylko będę miała plany urlopowe, termin i zgraną ekipę, to chętnie sprawdzę, czy są jeszcze jakieś wolne miejsca u nich!

mczay
01-10-2024, 03:46
Jestem pewna, że nie pożałujesz. Chorwacja to przede wszystkim gwarancja fantastycznej pogody.

Lolipop
11-10-2024, 20:28
Wspaniała podróż! Wycieczka Mozaika Gruzji była dokładnie tym, czego potrzebowałam. Świetna organizacja, ciekawy program, a wieczór z winem był idealnym zwieńczeniem dnia. Cena od 3990 zł i w tym bagaż 23 kg, bezpośredni lot i 100% pewność realizacji. Konsorcjum.pl to najlepszy wybór!

gajuszka
20-10-2024, 20:34
Amadria Park jest super. Ich kompleksy hotelowe robią ogromne wrażenie i są w świetnych lokalizacjach. My chyba wybierzemy się do Chorwacji w przyszłym roku :)

gabi
29-10-2024, 19:17
Mnie też kusi Chorwacja a po waszych propozycjach to już w ogóle ;) Chcę się tam wybrać w przyszłym roku. Amadria Park robi wrażenie i dużym plusem jest to, ze mają kilka kompleksów w różnych destynacjach :)

lenkaa
29-11-2024, 19:37
U nas też w planach Sibenik i Amadria Park. Sprawdziłam sporo ofert i ten hotel najbardziej mi odpowiada a Sibenik podobno jest przepiękny.

kiara91
29-11-2024, 19:38
My chyba też wybierzemy się do Chorwacji i zatrzymamy się w Amadria Park w Sibeniku. Z chęcią zwiedzę to miasto.

lilka91
20-12-2024, 22:36
U nas też w planach jest Chorwacja a konkretnie Sibenik. Tyle poztywnych rzeczy piszecie o tym mieście, że aż szkoda się tam nie wybrać :) Muszę jeszcze sprawdzic te hotele Amadria :)

siwpo
25-03-2025, 10:19
Chorwacja to idealne miejsce na wakacje, a ja zawsze marzę o ładnej opaleniźnie. W tym roku sięgnę po melanotan https://melanotan.biz/ pozwala uzyskać równomierną opaleniznę bez przesadnego opalania się na plaży.