Zaloguj się

View Full Version : Dermokosmetyki do salonu kosmetycznego

KarolaaW
05-09-2024, 12:25
Czy będziecie mi w stanie powiedzieć na jakie dermokosmetyki w salonie kosmetycznym stawiacie? Zależy mi na najwyższej czystości składu, skuteczności i jednocześnie możliwości umówienia się na prezentację zanim podejmiemy decyzję w zakresie długofalowej współpracy?

MajaU
06-09-2024, 11:12
Akurat jeśli chodzi o wybór dermokosmetyków ze sprawdzonym składem to możecie poznać lepiej markę Optimum Derma z szerokim wyborem produktów, badaniami klinicznymi i bogatym składem z organicznymi kwasami AHA. Są opcje zarówno na problemy trądzikowe, jak i do walki ze zmarszczkami. Zawsze możesz umówić się na prezentację bezpośrednio u dystrybutora lumis group.

Malwinka27
10-09-2024, 12:51
Zajrzyj sobie na stronę https://lumisgroup.pl/optimum-derma/ gdzie znajdziesz informacje na temat produktów marki Optimum Derma. Do tego sprawdzisz zdjęcia przed/po oraz informacje na temat możliwości co do personalizacji. Można się z nimi skontaktować i ewentualnie jeszcze umówić na prezentację, aby przed podjęciem decyzji jeszcze rozwiać wątpliwości :D

DariaM11
10-09-2024, 12:57
Skuteczność jest najważniejsza, jednak warto podejść do zadania w odpowiedni sposób bo prowadząc swój salon kosmetyczny chcemy naszym klientkom zapewnić najwyższy standard zabiegów

AlicjaM
27-09-2024, 13:56
Optimum Derma <3

hanna7
02-10-2024, 14:49
W aptekach DOZ jest duża dostępność jeśli chodzi o botoks, mają też atrakcyjne ceny. Jest on dostępny na receptę ale można zamówić online i odebrać w aptece stacjonarnej.

Elen
03-10-2024, 09:52
Kupuję botoks z DOZ, ceny są naprawdę atrakcyjne i z tego co zauważyłam zaopatrzenie też jest porządne, bo szybko realizują zamówienia.

benjaminka
31-10-2024, 09:21
Ja kupuję botoks w dozie na receptę i potem z preparatem wracam na zabieg do lekarza, to bardzo wygodne i niedrogie rozwiązanie

Kuleczka258
01-11-2024, 17:45
W DOZie to chyba korzysta cena na botoks prawda?