Zaloguj się

View Full Version : Przewodnik po konfiguracji autoodtwarzania: Co początkujący muszą wziąć pod uwagę?

brezel11
21-10-2024, 15:35
Dla tych, którzy dopiero rozpoczynają przygodę z autoodtwarzaniem, ważne jest, aby pamiętać, że prawidłowe skonfigurowanie umiejętności i ustawień postaci jest kluczowe. Zacznij od ustawienia mikstur zdrowia i many do automatycznego użycia, aby uniknąć niepotrzebnych zgonów. Nie zapomnij również o ustawieniu odpowiednich priorytetów dla celów, takich jak wybór mobów, które przynoszą więcej doświadczenia lub cennych przedmiotów. Nie włączaj od razu najwyższych poziomów trudności - stopniowo zwiększaj poziom trudności, aby przyzwyczaić się do mechaniki.

StefanWolf
22-10-2024, 11:37
Napotkałem problemy w pierwszych etapach autoodtwarzania, a następnie postanowiłem zwrócić się do https://www.muonline.ai/guide. Na stronie znalazłem porady dotyczące tego, jak ustawić rotację umiejętności dla różnych klas. Przykładowo, dla klasy Mrocznego Rycerza zalecano skupienie się na umiejętnościach obrony i kontroli tłumu. Dzięki temu udało mi się zminimalizować koszt mikstur i zwiększyć efektywność autofarmingu. Znacznie skróciło to czas potrzebny na osiągnięcie odpowiednich poziomów i ulepszenie wyposażenia.

MarkBartra
22-10-2024, 12:48
Z mojego doświadczenia wynika, że ustawienie autoodtwarzania to równowaga między agresywnością a bezpieczeństwem. Ważne jest nie tylko ustalenie priorytetów ataków, ale także skonfigurowanie wycofywania umiejętności, aby były one wykorzystywane w odpowiednim czasie. Zalecam również okresowe ręczne sprawdzanie postępów, aby upewnić się, że wybrana strategia działa, zamiast polegać wyłącznie na automatyzacji.