View Full Version : Czy warto monitorować pracowników?
Ryngorian
26-11-2024, 11:40
Zastanawiam się nad wprowadzeniem systemu monitorowania w mojej firmie, bo zauważyłem, że niektóre projekty nie idą zgodnie z planem. Chciałbym zrozumieć, gdzie pojawiają się przestoje, ale nie chciałbym jednocześnie stracić zaufania zespołu. Jakie narzędzia do monitorowania polecacie? Czy da się pogodzić monitorowanie z budowaniem dobrej atmosfery w pracy?
CichyWojownik
26-11-2024, 11:54
U nas w firmie od pewnego czasu korzystamy z CleverControl i naprawdę mogę polecić ten program. To idealne narzędzie, jeśli chcesz wprowadzić monitorowanie pracy pracowników, ale jednocześnie zachować transparentność i dobrą atmosferę w zespole. CleverControl pozwala na śledzenie aktywności w czasie rzeczywistym, rejestrowanie odwiedzanych stron internetowych oraz tworzenie raportów, które pomagają zobaczyć, gdzie tracony jest czas. Na przykład u nas raporty pokazały, że część zespołu miała problemy z priorytetami, co udało się poprawić dzięki wspólnej analizie wyników. Instalacja jest bardzo prosta, a program działa w tle, nie przeszkadzając w pracy. Jeśli chcesz sprawdzić szczegóły, zajrzyj tutaj https://clevercontrol.com/pl/ Dzięki temu narzędziu udało się nam nie tylko zwiększyć efektywność, ale też lepiej zrozumieć potrzeby zespołu.
vBulletin v3.5.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.