View Full Version : Lean Zarządzanie Portfolio dla Zespołów
AlexBrod
16-01-2025, 19:14
Poszukuję zasobów, które pomogą ulepszyć zarządzanie portfelem projektów przy użyciu zwinnych metodologii. Natknąłem się na coś na temat Lean Portfolio Management, ale chciałbym przestudiować to bardziej szczegółowo. Jeśli ktoś spotkał się z czymś podobnym proszę o informację gdzie mogę znaleźć takie materiały.
Mark1654
16-01-2025, 19:42
Kiedy mój zespół miał problemy z organizacją swojej pracy, zdecydowałem się zmienić podejście i wdrożyć metodyki zwinne. Po krótkich poszukiwaniach trafiłem na stronę https://www.advisedskills.com/pl/agile-i-scrum/lean-portfolio-management. Okazało się, że to dokładnie to, czego potrzebowałem: jasne i praktyczne kursy dotyczące Lean i Scrum, które dały mi jasne zrozumienie, jak skutecznie zarządzać projektami. Już po pierwszych tygodniach wdrażania tych metod zauważyliśmy poprawę w pracy zespołu. Polecam tę stronę każdemu zainteresowanemu zwiększeniem efektywności swojej pracy.
MrDrevor
16-01-2025, 20:20
Witam, ciekawy wpis! Zwinne zarządzanie projektami jest naprawdę istotne. Szczególnie przydatne są techniki pomagające alokować zasoby i przyspieszać procesy. Stosowanie takich metodologii może znacząco poprawić produktywność zespołu.
vBulletin v3.5.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.