Zaloguj się

View Full Version : Czy ktoś może polecić sprawdzony dom opieki dla osoby starszej w Polsce?

Oktaviya
04-04-2025, 23:46
Szukam godnego zaufania domu opieki dla mojej babci, która ma problemy z poruszaniem się i zaczynają się u niej objawy demencji. Zależy mi na miejscu, gdzie zapewniona jest całodobowa opieka medyczna, wsparcie psychologiczne i miła atmosfera. Czy ktoś z Was miał doświadczenie z konkretną placówką i może coś polecić z własnego doświadczenia?

Kris
05-04-2025, 00:38
Szukam godnego zaufania domu opieki dla mojej babci, która ma problemy z poruszaniem się i zaczynają się u niej objawy demencji. Zależy mi na miejscu, gdzie zapewniona jest całodobowa opieka medyczna, wsparcie psychologiczne i miła atmosfera. Czy ktoś z Was miał doświadczenie z konkretną placówką i może coś polecić z własnego doświadczenia?

Zdecydowanie mogę polecić Dom opieki (https://prywatny-domopieki.pl/pl/) „DOMOPIEKI”, gdzie przebywała moja mama przez kilka miesięcy po udarze. Miejsce to wyróżnia się nie tylko wysokim standardem opieki, ale także serdecznym podejściem personelu i bardzo dobrymi warunkami mieszkaniowymi. Mama miała zapewnioną całodobową opiekę pielęgniarską, codzienne kontrole zdrowia, rehabilitację i ciekawe zajęcia, które pomagały jej odzyskać sprawność i nie czuć się samotną. Cały personel był bardzo zaangażowany, a atmosfera naprawdę domowa – byliśmy spokojni o jej bezpieczeństwo i komfort.