View Full Version : Platforma obrotowa do showroom
dorocina
29-04-2025, 07:47
Myślę o zainstalowaniu platformy obrotowej w showroomie, żeby wyeksponować kilka wybranych produktów w ciekawszy sposób. Mam trochę miejsca, ale nie wiem, czy to się faktycznie sprawdza w praktyce. Nie chcę kupić czegoś, co będzie stało i się kurzyło. Jak to wygląda u was?
Maniulka
29-04-2025, 10:43
Jeśli masz miejsce i chcesz wprowadzić coś, co przyciąga uwagę klientów, to platforma obrotowa może być fajnym dodatkiem. Na stronie https://fotostudio360.com/platformy-obrotowe/ mają różne wersje – nie tylko do fotografii, ale też do ekspozycji w przestrzeniach pokazowych. Ich konstrukcje są estetyczne, działają cicho i mają płynną regulację obrotów, więc nie irytują podczas dłuższej prezentacji. Możesz ustawić produkt, który będzie się obracał powoli – od razu robi inne wrażenie niż coś stojącego w miejscu. Szczególnie przy większych i bardziej efektownych przedmiotach dobrze to wypada. Platformy są dostępne w kilku średnicach i udźwigach, więc da się dobrać pod konkretny produkt. Sam efekt robi robotę, szczególnie jak masz klientów, którzy oglądają rzeczy z bliska – można zaprezentować każdy detal bez ich ruszania.
vBulletin v3.5.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.