PDA

View Full Version : Drukarki do paznokci O2Nails

DariaM11
17-06-2025, 21:02
Drukarki do paznokci O2Nails oficjalnie dostępne w Polsce 😍 Nie trzeba już kombinować z zagranicznymi zamówieniami, no i w końcu mamy polskie wsparcie techniczne. Ktoś już testował? Zastanawiam się nad zakupem do salonu.

KarolaaW
18-06-2025, 05:30
Mega się sprawdza. Obsługuje się ją przez Wi-Fi, wzory są generowane automatycznie działa z AI, więc możesz wrzucić zdjęcie klientki i system sam dopasuje wzór do paznokcia. Nie ma porównania do stempelków to zupełnie inna liga. Mysle ze dość szybko się zwroci bo widać zainteresowanie ze storny klientek

MajaU
18-06-2025, 05:49
testowałam i jestem naprawdę pod wrażeniem! Obsługa przez aplikację jest banalnie prosta, a klientki są zachwycone personalizowanymi wzorami. Wrzucasz zdjęcie, wybierasz styl i gotowe efekt wow w kilka minut bez wysiłku!

Wera
18-06-2025, 06:03
Jeśli chodzi o trwałość wszystko zależy od dobrej bazy i topu, ale sam nadruk jest bardzo precyzyjny i trzyma się świetnie. To nie są tanie stemple, tylko sprzęt z wyższej półki. Ja używam hybrydy i wzory bez problemu trzymają się 2–3 tygodnie!

Malwinka27
22-06-2025, 21:11
Fajnie, że w końcu jest polska dystrybucja. Nie trzeba się już bawić w import i martwić o serwis. Kontakt szybki, pomoc techniczna ogarnięta. Dla mnie to była inwestycja, która szybko się zwróciła. Klientki same pytają o nadruki z O2Nails :D