View Full Version : tb i internet ( Bia³ystok)
hej wszystkim :) wakacje to u nas zwykle czas na zmiany, ostatnio by³ remont a teraz przyszed³ czas na zmianê dostawcy internetu i kablówki. Z obecnym operatorem nie chcê ju¿ kontynuowaæ wspó³pracy i szukam kogo¶ nowego, mo¿e bardziej tu z lokalnego rynku. Kogo mo¿ecie poleciæ w Bia³ymstoku ?
w Bia³ymstoku z tego co siê orientuje masz do wyboru co najmniej kilka firm, u których znajdziesz kablówkê i internet ( tak¿e na ¶wiat³owodzie). Wed³ug mnie mnie warto zerkn±æ na Elpos.
a ja mogê tylko potwierdziæ, oferta Elpos jest na ten moment chyba najbardziej konkurencyjna i to nie tylko pod k±tem cen ale i samej jako¶ci us³ug.
Ta nazwa firmy ju¿ gdzie¶ mi siê o uszy obi³a tak¿e na pewno poczytam i sprawdzê. a jak u nich z aktywacj± us³ug? d³ugo siê czeka ?
Firmy coraz czê¶ciej potrzebuj± wydajnych i bezpiecznych rozwi±zañ internetowych, które sprostaj± wymaganiom pracy zdalnej i cyfrowej transformacji. Na stronie https://kaspolnet.pl/internet-dla-biznesu-2/ zaprezentowano ofertê internetu ¶wiat³owodowego stworzon± specjalnie z my¶l± o biznesie. To po³±czenie wysokiej jako¶ci us³ug z elastyczno¶ci± konfiguracji.
Ta nazwa firmy ju¿ gdzie¶ mi siê o uszy obi³a tak¿e na pewno poczytam i sprawdzê. a jak u nich z aktywacj± us³ug? d³ugo siê czeka ?
niee, terminy nie s± d³ugie. Ale pewnie najpierw musz± sprawdziæ, czy w Twojej okolicy jest dostêpna odpowiednia infrastruktura itd. Najlepiej zadzwoñ do Elpos i zapytaj. Oni najlepiej znaj± mo¿liwo¶ci i zasiêg swojej sieci :)
vBulletin v3.5.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.