View Full Version : uczelnia medyczna w stolicy
Hej, wybieram się w przyszłym roku na fizjoterapię i tak się właśnie rozglądam za dobrą uczelnią medyczną. Najbliżej mi do Warszawy bo mieszkam w okolicach i mogłabym spokojnie dojeżdzać na zajęcia z domu bez konieczności wynajmowania mieszkania itd. Jakie szkoły polecacie ?
Ale bierzesz pod uwagę też uczelnie prywatne ? jeśli tak to poczytaj sobie o WAM. Zerknij, z tego co wiem to mają tu też fizjoterapię.
WAM to skrót tak ? Możesz mi podać pełną nazwę żebym mogła sprawdzić sobie ich w sieci ?
no pewnie, sorry :) to Warszawska Akademia Medyczna, dawniej funkcjonowali jako MUM. Fajne kierunki, super wykładowcy, czesne tez konkurencyjne.
Afrodyta5435
11-07-2025, 11:35
Taka uczelnia medyczna to jest naprawdę doskonała sprawa teraz. Jak dla mnie to jest naprawdę doskonała wręcz sprawa teraz. Tak ja to już teraz widzę.
pewnie, zapewniam, ze warto :) Tym bardziej, ze nie sądzę byś w Warszawie znalazła lepszą uczelnię medyczną niż MUM właśnie :)
vBulletin v3.5.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.