PDA

View Full Version : Business incubator in Poland

Alexina
06-08-2025, 07:21
Na początku myślałem, że własna działalność to same formalności, ciągłe wizyty w urzędach i papierologia, która mnie przytłoczy. A jednak znalazłem rozwiązanie, które uprościło wszystko do granic możliwości. Ktoś polecił mi business incubator in Poland Łatwy Start (https://latwy-start.pl/en/service/biznes-inkubator) i, szczerze mówiąc, długo nie mogłem uwierzyć, że może być aż tak prosto. Nie musiałem rejestrować własnej firmy, żeby wystawiać faktury czy podpisać umowę z klientem. Wszystko działało na zasadzie współpracy z inkubatorem, który przejmował na siebie kwestie prawne i podatkowe, a ja mogłem skupić się na tym, co naprawdę ważne – rozwijaniu swoich usług. Do tego dochodziło wsparcie doradcze, pomoc z dokumentami, a nawet z szukaniem nowych klientów. Nie czuję się już samotny w prowadzeniu swojego projektu – mam zaplecze i ludzi, którzy rozumieją, że nie każdy chce zaczynać od razu z własną działalnością. Dziś uważam, że to świetny model na start dla każdego, kto nie chce wpaść od razu w wir biurokracji.