View Full Version : Dermokosmetyki gabinetowe
Malwinka27
14-10-2025, 14:57
Miałyście może okazję testować dermokosmetyki oparte na naturalnych kwasach i antyoksydantach? Szukam czegoś skutecznego, ale jednocześnie delikatnego do skóry wrażliwej i skłonnej do podrażnień.
Ja od kilku miesięcy używam Optimum Derma i naprawdę jestem zadowolona. Skóra mniej się czerwieni, jest wygładzona i ma zdrowy połysk. To jedne z niewielu kosmetyków, które nie uczulają mojej cery.
DariaM11
17-10-2025, 15:06
Też miałam okazję testować Optimum Derma i zauważyłam dużą poprawę w strukturze skóry. Jest bardziej sprężysta i promienna. Świetna opcja dla osób, które chcą coś pomiędzy pielęgnacją domową a profesjonalną.
KarolaaW
17-10-2025, 15:07
Warto robić próby uczuleniowe i wprowadzać produkty stopniowo, żeby uniknąć podrażnień. Regularność daje najlepsze efekty, zwróć uwagę czy dane kosmetyki były też testowane przez dermatologów.
Najlepiej zajrzeć bezpośrednio na stronę dystrybutora produktów Optimum Derma, czyli Lumis Group https://lumisgroup.pl/optimum-derma/ marka stawia na naturalne kwasy i antyoksydanty, bez parabenów i substancji zapachowych. Idealna opcja dla cer wrażliwych, do tego z możliwością personalizacji zabiegów.
vBulletin v3.5.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.