View Full Version : Kosmetyki naturalne od Eldan Cosmetics
Szukam kosmetyków naturalnych. Dużo słyszałam dobrego o kosmetykach Eldan. Czy ktoś z was kupuje lub kupował kosmetyki naturalne od Eldan Cosmetics? Jestem ciekawa waszej opinii na ich temat. Z tego co czytałam to kosmetyki godne uwagi i warto je kupować. Ale mało jest opisane to wszystko, może wy macie jakieś argumenty na ich temat i podzielicie się?
Kochana jeśli jeszcze ich nie próbowałaś to czas najwyższy :) Ja używam regularnie odkąd je odkryłam czyli już jakiś dobry rok. Naturalny skład i duża skuteczność. Zresztą wypróbuj sama to sama się przekonasz :)
kurczę aż wstyd się przyznać, ale pierwszy raz słyszę o tej marce heh. Jak mają naturalny skład to już mi się podobają hehe. Możesz kinnia polecić coś dobrego dla skóry tłustej i ogólnie mega problematycznej ( trądzik itd ) ?
figa na początek przetestowałabym krem Idrapure Oil Free Hydrating, generalnie nie zatyka porów i jest przeznaczony do cery tłustej i trądzikowej. Ma dobry skład ( pantenol, wit A i E, ekstrakt z szałwii czy wyciąg z grasicy ). Przywróci Ci odpowiednią gospodarkę sebum :)
szczerze powiedziawszy o tej firmie nie słyszałam, ale jestem otwarta na nowości więc pewnie i je przetestuję :) od siebie polecę Ci z kolei koreańskie produkty firmy Benton, zwłaszcza linię ze śluzem ślimaka w składzie :) skóra po nich jest naprawdę gładka i świeża a co najważniejsze, ich kremy nie powodują podrażnień :)
dzięki za odpowiedzi :) Te kosmetyki Eldan brzmią bardzo sensownie no i skład niczego sobie więc na pewno wypróbuję :)
Lubię naturalne kosmetyki ale nie ograniczam sę do używania tylko takich, lubię wiele innych marek, także bielendę, mają rewelacyjne maseczki żelowe, używam hydro booster jelly mask
Ja zaraz po świętach kupiłam sobie na próbę ten krem Idrapure Oil Free Hydrating i dodatkowo tonik Acnevect Purifying Lotion. Rewelacja! Nie dość, że skład super ( kwas mlekowy, wyciąg z mięty pieprzowej ) to jeszcze ten lotion skutecznie usuwa makijaż i zanieczyszczenia. Lekko się pieni i już widzę, że starczy na długo bo jest bardzo wydajny.
fajnie figa, że jesteś zadowolona :) Ja teraz z siostrą będę kupować kurację intensywne odmłodzenie dla mamy z okazji 50 urodzin. Wiadomo, że taka cera ma swoje potrzeby i dobre kosmetyki potrafią zdziałać cuda.
elabarbara
19-02-2018, 12:20
Ja jeszcze nie wypróbowałam tych kosmetyków, ale spróbuję. Szukam kosmetyków na naturalnych składnikach bo mam skórę wrażliwą. Znalazłam sklep gdzie można kupić mydła ręcznie robione, olejki do ciała, balsamy https://www.herbisarium.pl/ jestem ciekawa jak sprawdzają się. Czy ktoś może ma te kosmetyki ? Jak są wasze opinie ?
kobietka_10
24-04-2018, 19:43
U mnie to one się akurat nie sprawdziły, musiałam szukać innych kosmetyków i tak trafiłam na Cetaphil. O wiele lepiej moje ciało je zaakceptowało balsam https://www.cetaphil.pl/107/cetaphil-md-dermoprotektor/ , moja skóra szybko go 'pochłania' i daje efekt długotrwałego nawilżenia.
Na próbę można wybrać jakiś jeden kosmetyk danej firmy i przetestować czy też będzie dobry do naszego typu skóry. Mam krem witminowy do ciała HB i teraz już tylko stawiam na naturalne produkty. Nawilżenie jest dla mnie ważne i ten kosmetyk mi się sprawdza.
vBulletin v3.5.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.