View Full Version : Tabletki po
Dziewczyny. Miała któraś okazję stosować? Mam pilną potrzebę zakupu. Nie wiem gdzie, nie wiem jak to działa i czy w ogóle działa. Może któraś z Was pomoże?
karinos83
21-05-2018, 18:51
Nie wiem jak inne tabletki po działają, ale kumpela na Girlinneed zamawiała. Z tego co wiem to bez recepty i dyskretnie. Tam dostępna jest skuteczna tabletka poronna do 9 tygodnia ciąży (http://girlinneed.com/). Że zadziałały to wiem, ale jeśli interesuje Cię coś więcej, to podpytam.
Ale nie miała żadnych problemów zdrowotnych? Bardzo boję się, że to się może źle skończyć. Ale jestem w takiej sytuacji, że po proty taka tabletka poronna to dla mnie konieczność.
karinos83
22-05-2018, 08:13
Ona kupiła Misoprostol. To do 9 tygodnia jest skuteczne. Zalecili badanie usg, żeby potwierdzić ciążę i potem ten środek. Po 2 tygodniach musiała powtórzyć badanie, żeby potwierdzić skuteczność. Teraz nic nie odczuwa. Nie ma na co czekać.
Zamówiłam. Czekam na przesyłkę. Mam nadzieję, że będzie ok.
karinos83
29-05-2018, 11:00
Nie martw się. Będzie ok. Wiem, że przesyłki są terminowo i dyskretnie dostarczane także na Girlinneed możesz polegać. A jak masz jakieś wątpliwości to skontaktuj się z nimi. Pomogą.
timaciek
29-05-2018, 11:25
Nie jest to niestety moja dziedzina wiedzy. Dlatego też nie bardzo będę w stanie pomóc...
vBulletin v3.5.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.