Zaloguj się

View Full Version : Dobry adwokat Kraków

marlenkaa
03-10-2018, 19:03
Szukam naprawdę sprawdzonego adwokata z Krakowa. Chodzi o sprawę rozwodową która zapowiada się na bardzo trudną. Mi zależy na tym żeby był rozstrzygnięty z orzeczeniem o winie męża Proszę tylko sprawdzone namiary. A może ktoś z Was korzystał z usług tej adwokat Migas www.migas-adwokat.pl ponoć jest bardzo skuteczna i wiele osób bardzo chwali ją sobie, co radzicie ?

Ajlar
12-03-2019, 13:38
Niestety w sprawach rozwodowych z reguły potrzebny jest dobry adwokat.

denistam
12-03-2019, 21:19
:eek: :cool:

Matyylda
13-03-2019, 09:56
To prawda, że w większości spraw rozwodowych przydaje się adwokat. Nawet jeśli małżonkowie są dogadani co do rozstania to i tak warto mieć wsparcie bo na sali sądowej różnie to bywa. Rozwód budzi wiele emocji więc naprawdę można spodziewać się wszystkiego. Jeśli szukasz wsparcia przy rozwodzie to spójrz (https://krakowskakancelaria.pl/dla-rodziny/rozwod-i-alimenty) na ofertę usług Krakowskiej Kancelarii. Tu pomocy udzielają doświadczeni adwokaci, którzy doskonale poprowadzą sprawę od początku do końca. Po pomoc warto zwrócić się jeszcze przed napisaniem pozwu o rozwód, gdyż często na tym etapie zaczynają się negocjacje między stronami przy których warto mieć wsparcie.

malinka01
19-03-2019, 16:06
Nie wiem po co takie wypowiedzi jak Ajlar dodaje. :p W ogóle nic to nie wnosi do konwersacji.. No ale poza tym co do adwokata, to niestety z Krakowa nikogo nie znam, jedynie ze śląska, dokładniej z Gliwic. Znajduje się tam na samym rynku kancelaria adwokacka Wojas Pawlak. Z rozwodami świetnie sobie radzą.

elabarbara
15-05-2019, 09:57
Znalezienie dobrego adwokata jest na prawdę ciężko, co z tego że jest masa kancelarii jak nie każdy adwokat jest godny polecenia, ja juz się sparzyłam , mój obrońca okazał się być niemiły, niektóre rzeczy olewał itd. Dlatego szukam innego, i czytałam sporo dobrych opni o tej kancelarii https://adwokat-luczak.pl/ no mam nadzieje że ten będzie adwokatem z powołania, pomocny.