Zaloguj się

View Full Version : Wybór szkoły jazdy - Poznań

Malwinka27
06-11-2018, 10:12
Cześć,
Potrzebuję Waszej pomocy, ponieważ planuję rozpocząć jeszcze w tym roku kurs na wymarzone prawo jazdy. Stąd moje pytanie na jaką szkołę warto postawić, gdzie będę mogła liczyć na duże wsparcie instruktorów oraz rozsądną cenę? Pozdrawia i z góry dziękuję za Wasze porady :)

femme.m
06-11-2018, 13:00
Sprawdź jakiś ranking szkół jazdy.

Witkowa
07-11-2018, 06:21
Jeśli zależy Ci na dobrym kursie, dzięki któremu nie tylko zdasz egzamin, ale naprawdę nauczysz się poruszać po drogach, to mogę Ci polecić ośrodek szkolenia kierowców (http://oskmaster.pl/) OSK Master. Biuro i sala wykładowa znajdują się na ul. Raszyńskiej 48 w Poznaniu, natomiast plac manewrowy na ul. Promienistej 25. Pamiętaj, aby przed kursem udać się do lekarza, zrobić zdjęcia oraz wyrobić sobie PKK :)

OlaK
07-11-2018, 12:13
Ja myślę, że warto również abyś sprawdziła szkołę OSK Pegaz do której uczęszczałam na kurs i zdecydowanie jestem zadowolona ponieważ egzaminy oba zdałam bez większych problemów. Do tego cały przebieg kursu naprawdę na plus przede wszystkim ze względu na rozmieszczenie w czasie godzin oraz duże wsparcie nawet przy moich błędach od instruktora Łukasza także o Nich akurat wypowiem się tylko w samych superlatywach :)

KarolaaW
12-11-2018, 17:10
I ja tutaj również pozytywnie wypowiem się o OSK Pegaz który moim zdaniem ale jak widzę nie tylko. Jest jedną z najlepszych opcji jeżeli chodzi o nasze miasto. Świetni instruktorzy, niezły cennik i do tego starają się w pełni wyrobić z przygotowaniem kursanta przez te nie ma co ukrywać tylko 30 godzin.

iola
13-11-2018, 08:08
Żeby jeszcze instruktor dobry się trafił.

gasella
13-11-2018, 12:24
Dokładnie! A ja miałam super instruktora w Motostart na Racławickiej, każdemu tą szkołę jazdy mogę polecić, naprawdę są w stanie każdego nauczyć jeździć

PaulinaW
16-11-2018, 12:06
Jak najbardziej instruktor to jak najbardziej wręcz podstawa ponieważ musi nie tylko dobrze uczyć, ale także cechować się miłym podejściem i spokojem nawet gdy robimy błędy. Akurat jazdy w OSK Pegaz miałam praktycznie z każdym żeby zobaczyć, czy rzeczywiście wszystko dokładnie ogarnęłam i tutaj nie mogę źle się wypowiedzieć o ani jednym :)

MajaU
05-12-2018, 16:00
W pełni się z Wami zgadzam i dlatego sama już powoli się za to zabieram bo chciałabym od nowego roku pójść do szkoły jazdy, żeby w końcu mieć ten upragniony samochód i nie tracić czasu na dojazdy do szkoły oraz pracy autobusami.

Malwinka27
12-12-2018, 13:25
Dziękuję w takim razie za Wasze wszystkie wpisy. Widzę, że znacząco tutaj wygrywa OSK Pegaz w takim razie jeszcze trochę popytam znajomych i jak również opinie będą podobne to też na nich postawię ale o tym na pewno Was poinformuję, pozdrawiam

OlaK
16-12-2018, 13:58
Dziękuję w takim razie za Wasze wszystkie wpisy. Widzę, że znacząco tutaj wygrywa OSK Pegaz w takim razie jeszcze trochę popytam znajomych i jak również opinie będą podobne to też na nich postawię ale o tym na pewno Was poinformuję, pozdrawiam

Nie ma za co i oczywiście trzymamy kciuki abyś jak najlepiej wybrała i oczywiście zdała jak najszybciej oba egzaminy.

Malwinka27
31-12-2018, 08:42
Już podjęłam decyzję i jak będzie pierwszy kurs w przyszłym roku to od razu zapisuję się do OSK Pegaz wszystko w ich przypadku wygląda bardzo profesjonalnie i mam nadzieję, że tak będzie również u mnie.

oloa
03-01-2019, 22:12
trzeba pooglądac trochę opini na temat szkoł i w tedy wybrac odpowiednią dla dziecka

Wera
26-01-2019, 20:02
Również poprę tutaj odpowiedzi poprzedniczek i powiem, że to OSK Pegaz w Poznaniu jest najlepszą opcja o czym również świadczy świetna zdawalność. Jeżeli już będziesz po bądź w trakcie to czekamy na Twoje opinie i spostrzeżenia co do nich.

OlaK
01-03-2019, 13:37

Nie ma za co! To w takim razie trzymamy kciuki za to abyś dobrze wybrała i w końcu otrzyma te wymarzone prawo jazdy, pozdrawiam

drakarcys123
14-06-2019, 11:15
Szkoła jazdy musi być przede wszystkim nastawiona do odpowiedniego podejścia do przyszłego klienta, czyli Ciebie :D. Jeśli szukacie dobrej szkoły jazdy to sprawdzajcie stronki internetowe. Na przykład ten ośrodek: http://www.oskefekt.lublin.pl/kursy-prawa-jazdy/kategoria-t jest na pewno sprawdzony i dobry, mają fachowców i rzetelnie się z nimi współpracuje. Wszystko dokładnie opisane na stronie - duży plus!

oliwia
12-08-2019, 08:26
Ja mieszkałam w Poznaniu i robiłam prawo jazdy, miałam rożne doświadczenia, ale w sumie, koniec końców muszę przyznać, że odpuściłam i prawa jazdy nie zrobiłam. Żałuję. Jestem obecnie w UK i prawo jazdy bardzo by mi się przydało, zamierzam tym razem je zdać. Znalazłam stronę http://www.emano.co.uk/jak-zrobic-prawo-jazdy-w-uk/angielskie-prawo-jazdy-kat-b-samochody-osobowe.html macie jakieś doświadczenia? Z góry dziękuję.