View Full Version : Wybór szkoły jazdy - Poznań
Malwinka27
06-11-2018, 10:12
Cześć,
Potrzebuję Waszej pomocy, ponieważ planuję rozpocząć jeszcze w tym roku kurs na wymarzone prawo jazdy. Stąd moje pytanie na jaką szkołę warto postawić, gdzie będę mogła liczyć na duże wsparcie instruktorów oraz rozsądną cenę? Pozdrawia i z góry dziękuję za Wasze porady :)
Sprawdź jakiś ranking szkół jazdy.
Jeśli zależy Ci na dobrym kursie, dzięki któremu nie tylko zdasz egzamin, ale naprawdę nauczysz się poruszać po drogach, to mogę Ci polecić ośrodek szkolenia kierowców (http://oskmaster.pl/) OSK Master. Biuro i sala wykładowa znajdują się na ul. Raszyńskiej 48 w Poznaniu, natomiast plac manewrowy na ul. Promienistej 25. Pamiętaj, aby przed kursem udać się do lekarza, zrobić zdjęcia oraz wyrobić sobie PKK :)
Ja myślę, że warto również abyś sprawdziła szkołę OSK Pegaz do której uczęszczałam na kurs i zdecydowanie jestem zadowolona ponieważ egzaminy oba zdałam bez większych problemów. Do tego cały przebieg kursu naprawdę na plus przede wszystkim ze względu na rozmieszczenie w czasie godzin oraz duże wsparcie nawet przy moich błędach od instruktora Łukasza także o Nich akurat wypowiem się tylko w samych superlatywach :)
KarolaaW
12-11-2018, 17:10
I ja tutaj również pozytywnie wypowiem się o OSK Pegaz który moim zdaniem ale jak widzę nie tylko. Jest jedną z najlepszych opcji jeżeli chodzi o nasze miasto. Świetni instruktorzy, niezły cennik i do tego starają się w pełni wyrobić z przygotowaniem kursanta przez te nie ma co ukrywać tylko 30 godzin.
Żeby jeszcze instruktor dobry się trafił.
Dokładnie! A ja miałam super instruktora w Motostart na Racławickiej, każdemu tą szkołę jazdy mogę polecić, naprawdę są w stanie każdego nauczyć jeździć
PaulinaW
16-11-2018, 12:06
Jak najbardziej instruktor to jak najbardziej wręcz podstawa ponieważ musi nie tylko dobrze uczyć, ale także cechować się miłym podejściem i spokojem nawet gdy robimy błędy. Akurat jazdy w OSK Pegaz miałam praktycznie z każdym żeby zobaczyć, czy rzeczywiście wszystko dokładnie ogarnęłam i tutaj nie mogę źle się wypowiedzieć o ani jednym :)
W pełni się z Wami zgadzam i dlatego sama już powoli się za to zabieram bo chciałabym od nowego roku pójść do szkoły jazdy, żeby w końcu mieć ten upragniony samochód i nie tracić czasu na dojazdy do szkoły oraz pracy autobusami.
Malwinka27
12-12-2018, 13:25
Dziękuję w takim razie za Wasze wszystkie wpisy. Widzę, że znacząco tutaj wygrywa OSK Pegaz w takim razie jeszcze trochę popytam znajomych i jak również opinie będą podobne to też na nich postawię ale o tym na pewno Was poinformuję, pozdrawiam
Dziękuję w takim razie za Wasze wszystkie wpisy. Widzę, że znacząco tutaj wygrywa OSK Pegaz w takim razie jeszcze trochę popytam znajomych i jak również opinie będą podobne to też na nich postawię ale o tym na pewno Was poinformuję, pozdrawiam
Nie ma za co i oczywiście trzymamy kciuki abyś jak najlepiej wybrała i oczywiście zdała jak najszybciej oba egzaminy.
Malwinka27
31-12-2018, 08:42
Już podjęłam decyzję i jak będzie pierwszy kurs w przyszłym roku to od razu zapisuję się do OSK Pegaz wszystko w ich przypadku wygląda bardzo profesjonalnie i mam nadzieję, że tak będzie również u mnie.
trzeba pooglądac trochę opini na temat szkoł i w tedy wybrac odpowiednią dla dziecka
Również poprę tutaj odpowiedzi poprzedniczek i powiem, że to OSK Pegaz w Poznaniu jest najlepszą opcja o czym również świadczy świetna zdawalność. Jeżeli już będziesz po bądź w trakcie to czekamy na Twoje opinie i spostrzeżenia co do nich.
Nie ma za co! To w takim razie trzymamy kciuki za to abyś dobrze wybrała i w końcu otrzyma te wymarzone prawo jazdy, pozdrawiam
drakarcys123
14-06-2019, 11:15
Szkoła jazdy musi być przede wszystkim nastawiona do odpowiedniego podejścia do przyszłego klienta, czyli Ciebie :D. Jeśli szukacie dobrej szkoły jazdy to sprawdzajcie stronki internetowe. Na przykład ten ośrodek: http://www.oskefekt.lublin.pl/kursy-prawa-jazdy/kategoria-t jest na pewno sprawdzony i dobry, mają fachowców i rzetelnie się z nimi współpracuje. Wszystko dokładnie opisane na stronie - duży plus!
Ja mieszkałam w Poznaniu i robiłam prawo jazdy, miałam rożne doświadczenia, ale w sumie, koniec końców muszę przyznać, że odpuściłam i prawa jazdy nie zrobiłam. Żałuję. Jestem obecnie w UK i prawo jazdy bardzo by mi się przydało, zamierzam tym razem je zdać. Znalazłam stronę http://www.emano.co.uk/jak-zrobic-prawo-jazdy-w-uk/angielskie-prawo-jazdy-kat-b-samochody-osobowe.html macie jakieś doświadczenia? Z góry dziękuję.
vBulletin v3.5.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.