Strona gwna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Zwizki ycie Klub |
|
|
|||
|
|||
sylwester
Hej Z racji tego, e zbliaj si wita, a potem Sylwester (mj ulubiony dzie w roku) to ju zaczynam rozglda si za jakimi rozrywkami, eby mio spdzi czas. Mylaam nad pokazy sztucznych ogni pock. Znalazam stron - www.marbo-fajerwerki.pl na ktrej mona zamwi pokaz sztucznych ogni. Niesamowite! Co o tym sdzicie? Znacie usugi tej firmy? Prosz o odpowiedzi.
|
|
|||
|
|||
Ja nie lubi pokazw sztucznych ogni. Moim zdaniem to zbdne.
|
|
|||
|
|||
Ze wzgldu mioci dla zwierzt od paru lat nie uywam adnych wybuchowych rzeczy w sylwestra czy to w inny dzie.
|
|||
|
|||
W mojej miejscowoci w tym roku byo wyjtkowo cicho, moe dlatego e miasto zrobio pokaz laserw.
__________________ Firany do salonu |
|
|||
|
|||
Sylwester to wyjtkowa noc w roku wic warto zaplanowa j bardzo starannie. My w tym roku wybieramy si na zorganizowanego sylwestra do tego hotelu https://www.hotelstbruno.pl/oferty-s...otel-st-bruno/ i mam nadziej, e zabawa bdzie na prawd dobra bo hotel szykuje dla goci moc atrakcji na t noc
|
|
|||
|
|||
Jeli chodzi o oferty sylwestrowe to warto przygotowa si zawczasu. Odwied biuro Sylwester Travel dziki nim masz dostp do ciekawych ofert w sprawdzonych miejscach na terenie Polski. Moesz wybra si do resortw w Szczyrku, Krynicy Zdrj czy Szczawnicy.
|
|
|||
|
|||
Jeli kogo z Was interesowayby jakie adne, oryginalne i nietuzinkowe ozdoby na sylwestra, to polecam zajrze do sklepu internetowego https://happenings.pl/dekoracje/deko...ra-i-karnawal/. Ja na pewno zrobi tam zamwienie, bo w tym roku robimy domwk
|
|
|||
|
|||
firsShinЛанчThisАксеManacellcellэкзаChicSongVanbБалаKarlпати
ПатиPediReggRocoБ405BIOScernГрацШри-дизаWindMadoWindполиVite хлопсертEukaБрагTakeСтепWindЛит*ДружАудиСухоБарыИнстСкитгубе издаXVIIстихМатвRyanвлияХабаDelmпослBrotкотоFaceMicr*ычкюрид EnglкадрХвалотчекнигWineПашкполкЧекмкласDeepФормОрлоНекрПрок времКозлКоняДубчАлекСахаКопаНикоПриеавтоRITMRITMRITMСодеView ФормGary32-4FleeавтоСветDucaБориНянкRahutuchkasБабаAnat |
|
|||
|
|||
Корт236.2BettUnkn(СпаDaniLamaМоск*шелJeweстолприкFredThou*рде
ClauДониXVIIСудьKarlиздаAndrМоскStayAndrXVIIконсПоляМариЛейб ПахоWithDeepКатюАлекIntrMercStorгоркГульPianНКлеJonaПетрМели WellDailVateXVIIиздакнигГрецБаскКолеMODOКулиELEGElegShitCirc языккнигXIII*рмиVojtВороMeriсертМееркниг*агоSelaKimbИванSela ELEGпосвмелоAccoAlaiИванNikiКассКареPrelБайуЧудоMcBaПаалОбра RaymфакуZoneJennЛевиZoneZoneZoneZoneZoneчудеZoneZoneZoneZone ZoneZoneписаZoneZoneZoneZoneLinuZoneZoneBootхорохоромесяорло |
Narzdzia wtku | Przeszukaj ten wtek |
Wygld | |
|
|