Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub |
|
|
|||
|
|||
Akcesoria do pieczenia
Szukam jakichś fajnych akcesoriów do pieczenia, które spowodują, że ta czynność będzie dużo przyjemniejsza.
Może znacie jakieś fajne sklepy gdzie mogę znaleźć takie przedmioty? |
|
|||
|
|||
Faktycznie, jak ma się pod ręką dobry sprzęt, to gotowanie i pieczenie jest nawet znośne
Widziałam fajne blachy do pieczenia w tym sklepie: bake-shop.pl/sklep/14/pieczenie - mają tam foremki do ciast i ciastek, brytfanny itd. Szczególnie spodobała mi się forma do wypiekania chleba: |
|
|||
|
|||
Fiuuu niezła ta forma, robi wrażenie!
Chlebek faktycznie byłby z niej bardzo kształtny - ale to trzeba jeszcze sie bawić w pieczenie chleba, czego ja np za chiny nie umiem W kuchni to jestem specem od patelni i rondla + oczywiścia dania gotowane w garnkach (mam nawet całkiem fajną kolekcję podobną do naczyń z http://witeks.pl/ ), ale żeby samej robic chleb to jeszcze mnie nigdy nie podkusiło. brawo! |
|
|||
|
|||
Cytat:
____________________ Wejdź, a nie pożałujesz. http://umieszka.bloog.pl Musisz nas sprawdzić. Ostatnio edytowane przez Megaannita84 : 27-11-2014 o 16:16. |
|
|||
|
|||
one są bardzo wygodne świetnie się je czyści, bo nic do nich nie przywiera
|
|
|||
|
|||
Hej
Jeśli jesteś miłośnikiem pieczenia, to powinieneś koniecznie zaopatrzyć się w formy do pieczenia Berghoff. Z nimi pieczenie będzie jeszcze większą przyjemnością! |
|
|||
|
|||
Ja w Pepco kupuję takie rzeczy. Ich ceny są niskie.
|
|
|||
|
|||
A macie termometr do pieczenia? Faktycznie z niego korzystacie?
|
|
|||
|
|||
Też chciałbym skompletować kilka takich akcesoriów, ale obawiam się że jak zacznę je kupować, to za chwilę zdubluję w mojej kuchni całe wyposażenie piekarni A niemal kompletny warsztat w garażu już mi wystarczy.
|
|
|||
|
|||
Co sądzicie o jednorazowe foremki do pieczenia? Fajna rzecz, warto ją mieć w kuchni czy raczej zbędny gadżet, który nikomu nie jest do niczego potrzeby?
|