![]() |
Czym dosładzacie napoje i potrawy?
Hej, hej - witam.
Czym najczęściej dosładzacie w czasie gotowania? Staram się nie używać białego cukru - zamiast niego: kokosowy, trzcinowy, miód. Do gotowych dań, jako dodatek syrop klonowy oraz bio syrop imbirowy (ponownie, na bazie cukru trzcinowego). Macie jakieś sprawdzone produkty do polecenia? Co do stosowania "na zimno", a z czym można gotować? :) |
Używam cukru trzcinowego, ale można go zastąpić miodem lub syropem z agawy.
|
Ja tam nie wiem na ten temat za dużo, ale jeżeli chcielibyście mieć obraz na płótnie, to warto odwiedzić https://www.wydrukinasztuki.pl/foto-...aty/krajobrazy
|
A myślicie że to dobry temat?
|
Hej, w ostatnim czasie popularny jest ksylitol oraz stewia, która zresztą nie ma w ogóle kalorii, a jest słodsza od cukru nawet 200-300 razy. Do tego jeszcze znany już erytrytol. Polecam też miód, syrop klonowy, melasę czy syrop daktylowy.
-------- tanie mieszkania w Gryfinie |
Ja tam się nie do końca na tym znam, ale jeżeli potrzebujecie wynająć salę konferencyjną we Wrocławiu, to warto odwiedzić https://thebridgewroclaw.pl/the-bridge-dla-biznesu .
|
A co sądzicie o tym?
|
Ja używam słodzika z Rossmanna, w tabletkach, nie ma tego chemicznego posmaku
|
Ksylitol jest dobrą alternatywą dla cukru. Jest to naturalny cukier brzozowy. Nie zawiera sacharozy. Zresztą tutaj https://www.fotoprzepis.pl/ksylitol-...-zastosowanie/ macie fajnie opisany ten produkt. Bez problemu można go kupić online już w większych sklepach.
|
Wolę nie używać cukru w ogóle
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:43. |
Powered by: vBulletin Version 3.5.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.