![]() |
Goplana, Milka ...
Kocham czekoladę pod każda postacią. Tabliczki: Goplany, Milki, Wedla. Dobre tez są te z Lidla i Magnetic z Biedronki. Czekoladę pitną. Słodycze z dodatkiem czekolady: np. Wedlowskie Ptasie Mleczko... mniam... mniam. Moja babcia robi tez taki super blok czekoladowy.
|
Lindor
Bardzo lubię czekoladę, ale ze względów zdrowotnych robię sobie zakazy w jej spożyciu. Ale od czasu kupuję sobie gorzką czekoladę Lindor i powoli się delektuje smakiem. Czasami tez pozwalam sobie na pyszna kawkę z dodatkiem czekolady. Mąż za to zjada czekolady hurtowo i najbardziej lubi Milkę.
|
Ja bardzo lubię czekoladę. Często poprawia mi humor w pochmurny dzień. Najbardziej smakuje mi mleczna i nadziewana truskawkowa.
|
Czekolada miętowa to dla mnie najlepsza czekolada. Bardzo dobrze mi się właśnie je tą czekoladę. Ona na pewno jest dla mnie bardzo dobrze stworzona i ona na pewno dla mnie jest taka bardzo odpowiednia. Bo ona mnie na pewno nie tuczy ani też na pewno nie sprawia tego, że nie czuję się taka pełna.
|
Ja tez uwielbiam czekolade, najbardziej chyba Milke, a z niej to np. Oreo albo taką łaciatą. Poza tym czekolady wedla z nadzieniem owocowym są pyszne i jeszcze Alpen Gold, ale tu upodobalam sobie ta z orzechami - smakuje jak zadna inna czekolada z orzechami.
|
Ja uwielbiam czekolady z Lindta, Milki, Gorzką z Wedla,wszytskie Ptasie mleczka :p Hitem dla mnie była czekolada z Milki z M&M`s ale ona dostępna jest niestety tylko w Niemczech, a szkoda , bo jest po prostu pyszna
|
Ja uwielbiam Milkę z Daim'em, tradycyjnie czekolada z okienkiem (nie ma lepszej czekolady z orzechami), a najbardziej na gorąco z wiśniami :)
|
U nas zawsze czekolada z wedla. Kiedyś jadłam ciągle ich czekolady z edycji karmelowej, a tak to ptasie mleczko albo czekolady mleczne, bo też mają dobre.
|
A ja lubię gorzką czekoladę z pomarańczą lub miętą :) kto próbował, ten wie, o czym piszę ;) takie połączenie najlepiej mi smakuje, sama gorzka czekolada jest dla mnie po prostu nie do przełknięcia... lubię też mleczną czekoladę z bakaliami, a z marek czekoladowych wybieram najczęściej Wedel albo Wawel.
|
Czekolada i te jej nieszczęsne walory smakowe, te wszelkiej maści endorfiny i inne substancje dają ce przyjemność i przy okazji uzależnienie! ... a jedną z moich ulubionych była niedgysiejsza alpen gold mleczna, teraz już tylko milka, są podobne.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:46. |