![]() |
||
| Strona g³ówna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Zwi±zki ¯ycie Klub | ||
|
|||
|
|||||||
| Zarejestruj siê | FAQ | Blogi | Galerie | U¿ytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
|
Narzêdzia w±tku | Przeszukaj ten w±tek | Wygl±d |
|
|
||||
|
||||
|
Czego u¿ywacie do mycia skóry g³owy przy ³uszczycy, ¿eby jej nie podra¿niaæ? Szukam czego¶ ³agodnego, najlepiej sprawdzonego u dzieci.
|
|
|
||||
|
||||
|
Pharmaceris – ¿el do mycia skóry g³owy z ¿ó³tym paskiem. U mnie siê sprawdzi³, ale po nim i tak domywam skórê delikatniejszym szamponem Psorisel, ¿eby nie przesuszaæ.
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Potwierdzam, ale wcze¶niej smarujê córce zmiany Cerkogelem. A na noc dajê jej emulsjê Psorisel, bo nie szczypie i ³adnie zmiêkcza ³uskê.
Ty jeste¶ wied¼minem anachronicznym, a ja wied¼minem nowoczesnym, id±cym z duchem czasu. Dlatego ty wkrótce bêdziesz bezrobotny, a ja bêdê prosperowa³. Strzyg, wiwern, endriag i wilko³aków wkrótce nie bêdzie ju¿ na ¶wiecie. A skurwysyny bêd± zawsze. |
|
|
|||
|
|||
|
Nie u¿ywaj sterydów, bo szybko nawraca, a apteczne przeciw³upie¿owe potrafi± tylko wysuszyæ. Na wyciszenie skóry g³owy najlepszy by³ u mnie p³yn Psorisel na noc, tutaj go biorê:
https://gemini.pl/psorisel-plyn-na-l...150-ml-0098899 |
|
|
|||
|
|||
|
ÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайт
ÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайт ÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайт ÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайт ÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайт ÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайт ÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайт ÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайт ÑайтÑайтÑайтÑайтtuchkasÑайтÑайт |