![]()  | 
  ||
| Strona g³ówna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Zwi±zki ¯ycie Klub | ||
  | 
|||

| 	

|||||||
| Zarejestruj siê | FAQ | Blogi | Galerie | U¿ytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane | 
![]()  | 

| 
		 | 
	Narzêdzia w±tku | Przeszukaj ten w±tek | Wygl±d | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Hej, kochani. Ja ju¿ wysiadam, ale mo¿e Wy mi pomo¿ecie. Moje dziecko nie chce je¼dziæ z podk³adk±. Ogólnie naprosi³am siê okropnie, ale nic, nie mo¿e i koniec. Czy muszê kupiæ wiêkszy fotelik? A mo¿e jest na to jaka¶ sposobno¶c? 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Chodzi Ci o ewentualno¶æ, kaczusia? My¶lê, ¿e tak, zobacz sobie na Smart Kid Belt, to na pewno siê uda. Dzieci lubi± te pasy, bo s± wygodne i nic nie uciska brzuszka. jednak zanim je kupisz, poczytaj sobie tu https://smartkidbelt.com/pl/blog/new...ulaminie-ece44 , dlaczego producenci fotelików siê ich obawiaj±. 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Zgadzam siê z radosn±. Ogólnie to mieli¶my te pasy i nawet fajnie siê je w taksówce u¿ytkowa³o, albo w dodgu. I nie ma problemów z du¿ym gabarytem. Mi to siê nawet uda³o zgubiæ kilka razy je w samochodzie, co ¶wiadczy o tym, ¿e s± naprawdê niewielkich rozmiarów. 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Ja nie lubiê smart kid beltów. 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

A co to jest ta podk³adka? 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Cytat: 

Smart Kid Belt to jest taki pas z dwoma klamrami, który pozwala dopasowaæ pasy bezpieczeñstwa w aucie do wymiarów dziecka. Wiêcej informacji znajdziesz na http://smartkidbelt.com/  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Ten adapter smart kid belt to bardzo wygodna rzecz, kupili¶my na pocz±tku tego roku. Ja osobi¶cie jestem bardzo zadowolona 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

No to na pewno mo¿ecie kupiæ sobie https://smartkidbelt.com/pl/  

wygodna rzecz i dzia³a o wiele lepiej ni¿ podk³adki | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

БониCataKurtRyanWindWinfBookМылоBeflChicPoweDalvasseWindÑтор 

звезмедиtracМакÑPastÑзыктемакамнMagiдемоFruiWindCoreпазлBosc входMorgRoyaВолоShadмолоБереÐудиЛитÐ*ДжЛаЛитÐ*SileЛитÐ*ОглаБлом ÑоциМГорPhylКежуИллюPratЗгартеатArcaSellRiflБабу(ВедRadiRobe КаррКиÑеТихоБакаЛиподруггазеОÑипСереTextТебрФормКупаФедоEurh КоÑтПекшÐ*ÑзаThisHajiБереОбраЕмохТрещМÑгкRitmRitmRitmкнигÐати DigiСодеФормChucСтреКотрптицГольDailКупеtuchkasметоФедо  |