![]() |
||
| Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ||
|
|||
|
|||||||
| Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
#1
|
|||
|
|||
|
Jakie urządzenia gastronomiczne najbardziej przydają się w pizzerii, która w głównej mierze będzie bazowała na dostawach do klienta i odbiorach na miejscu? Może podzielicie się swoimi doświadczeniami z pracy w takim lokalu lub jeśli taki prowadzicie
![]() |
|
#2
|
|||
|
|||
|
Lubię proste rozwiązania, które dodają deserom charakteru, a takie kule czekoladowe sprawdzają mi się idealnie. Fajna chrupkość i szybka dekoracja w jednym. Zastanawiam się, czy sprawdzą się też do lodów – chyba przetestuję przy najbliższej okazji.
|