![]()  | 
	
	
		
 porady 
		
		
		
		Mam pytanie odnośnie zakładania własnej gastronomii. O co należy zadbać poza sprawami oczywistymi? Chodzi mi o inne ważne sprawy, które nie przychodzą od razu do głowy, jak współpraca z klientami zewnętrznymi, na przykład przy pakowaniu produktów. Chodzi o cos w tym stylu 
	https://pakowarka.pl/ Jeżeli znacie jakieś dobre poradniki biznesowe to śmiało podsyłajcie, bo póki co mam taki https://poradnikprzedsiebiorcy.pl/-j...gastronomiczny  | 
	
		
 Masz rację. Zakładając własną gastronomię warto pomyśleć nie tylko o podstawowym wyposażeniu, ale również o dodatkowych rzeczach, które mogą wydawać się nieoczywiste. Ostatnio na przykład coraz popularniejsze stają się systemy samoobsługi w gastronomii. Myślę, że fajnie byłoby rozważyć wdrożenie takich rozwiązań również u siebie. 
	 | 
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:45. | 
	Powered by: vBulletin Version 3.5.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.