Ja wszelkie akcesoria oraz lakiery kupuję tutaj https://kissinger.pl/ mają bardzo dobre lakiery i cenowo wychodzi to także bardzo korzystnie Sprawdziłam je i jestem zadowolona. A Wy gdzie kupujecie takie rzeczy ?
|
Hej :)
Jeśli malujecie paznokcie zwykłymi lakierami i chcecie przedłużyć ich trwałość to polecam zastosować żelowy top coat, dzięki któremu lakier na paznokciach może utrzymać się nawet 7 dni! Polecam sprawdzić :) |
|
dobry lakier do panzokci wcale nie musi być drogi jak się okazuje. Super sa te z eveline z serii GLOW&GO a kosztują w rossmanie niecałą dyszkę :) Iście letnie, mega wyraziste a przy okazji trwałe.
|
Sama nie robię hybrydy tylko u kosmetyczki. Lakier nie jest najważniejszy tylko baza, to od niej wszystko zależy.
|
W malowaniu paznokci ważny jest nie tylko lakier. Dla mnie kluczowe są oliwki do skórek Indigo. Mam bardzo wrażliwą skórę, więc używam ich po każdym malowaniu i widzę różnicę :)
|
figa też używam tych lakierów z Eveline, rzeczywiście mega trwałe :) ja jeszcze dodatkowo używam tej odżywki extreme growth. Po takiej pełnej kuracji paznokcie są gładkie, lśniace i zwyczajnie zdrowe i mocne :)
|
Ja uważam, że tylko paznokcie hybrydowe mają sens. Wytrzymują tygodnie, nawet jeżeli dłonie są mocno eksploatowane. Kosztują więcej, ale można zainwestować w lampę i samemu sobie je robić.
|
Hybryda to świetna sprawa. Jak malowałam normalnym lakierem to od obowiązków domowych już po 2-3 dniach miałam odpryski. Hybryda trzyma mi się do około 3 tygodni i nic nie odpada.
|
Dobrą odżywką jak ktoś wczesniej wspomniał jest odżywka Eveline - jest stosunkowo tania, a działa cuda. Trzeba uważać, że jeśli macie dość mocno spiłowaną waszą płytkę to może Was bardzo szczypać i boleć. Dlatego najlepiej malować na nienaruszoną płytkę.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:01. |