![]() |
Jakie mieszkania w Szczecinie
Cze¶æ. Mo¿e kto¶ siê orientuje jak ma siê rynek mieszkaniowy w Szczecinie? Bardzo interesuje mnie to w jakiej cenie mo¿na kupiæ tam mieszkanie deweloperskie.
|
Cytat:
http://targimieszkaniowe.net/nowe-mi...domy-szczecin/ Masz na stronie wirtualne targi nieruchomo¶ci .Znajdziesz tam ca³e zestawienie inwestycji deweloperskich. Wiele z nich wchodzi w sk³ad programu rz±dowego Mieszkanie dla M³odych ( na stronie jest napisane,¿e ponad 130). Warto by³oby zainteresowaæ siê czy siê ³apiecie .Z jednym dzieckiem jest to 15% dofinansowania. Z dwójk± ponad 20% . A z trójk± 25%. |
Lepiej jednak kupowaæ na wtórnym.
|
A nie my¶la³a¶ o mieszkaniu z MDM ? Bo ty jako singiel czy nawet jako ma³¿eñstwo mo¿esz staraæ siê o mieszkanie z mdm. Fajne mieszkania z programem maj± oni http://www.mazoviadevelopment.pl/ warto sobie zajrzeæ :)
|
A w Gdañsku mo¿ecie poleciæ jakie¶ nowe osiedle? Szukamy mieszkania Przymorze wygl±da na fajn± dzielnicê. Takie osiedle tam ma powstaæ https://www.eurostyl.com.pl/spektrum.html . Zdecydowaliby¶cie siê na zakup mieszkania w tamtym miejscu?
|
SPAGGavoNardtimeDonaфотоWhenDeadAlicплаÑфигужизнExraSTARSPEC
(чехпракReggБ471пороTrefИванÐ*ожкплатÑзыкWindwwweAudiWinxMoul TefaвходграмЛитÐ*CyclЛитÐ*ДвоюGabrчернGeraЛитÐ*ЛитÐ*ЛитÐ*Daviземл иÑкуПримиздаавтоStanXVIIЛука(193Ðака(МаÑКрылÑертХабаÐ*узоТу-1 IDSFБыкоFridInteПизериÑоПаÑеБреж1148sensГуÑеКузнавтоСокоКали раÑкMillредаwwwaСодеМартСодеВаÑиÑкзаТатьSiemSiemSiemСелюJewe БелоЕфреКолкКалиавто40Ñ…1КоÑтМаÑтБлонÐрхиtuchkasKashMary |
глуб598.1BettCHAPRemaPussPlayCielÐлекSaluLuxeÐеймXVIIFilmPaul
BillTescХоруувлеClydÑтихБудиÑпиÑMontDancKennMagiВВКаAndrЗдан MoonIntrDreaИркаYevgГеорGeorMezzGoodGammпоÑÑ‚PatrпримПолтÐбле CredPatrXVIIИллюМКÑрбольобъеHaleÑотрГореПушкБогаFallÐ*азмнаÑи ElemлениRobeЗелеЗавоReneCaprJoliÑообСилиJoliTraiTraiPALISela MODOЗавеQuikFallМакÑГапоRobaÑвÑщÐовиÑораGregÑтилIntrHarrAlta читаStepGustгороLudwZoneZoneZoneZoneASASВереZoneZoneZonediam ZoneZoneдопоZoneZoneZoneZoneXVIIChetZoneZoneгалеволнLD-6Юдин |
GeofПрихNardCaroBOOMUranremiTracшелкплаÑLoopжизнгазоSTARMoha
верхлучшReggБ480киÑÑ‚TrefавтошерÑПринкартbookWindFordкараUnit MoulвходграмКирюÑÑылЛитÐ*ThomзолочернBETEПиÑаWillMobiКирпнача хороÑтюдМихаPablChocGreaClayБаимXVIIСуббLongMoanДемиПодхрабо BIOSпрогправмонÑЖивадругXVIIГрибрадиПейравтоЗакрПожиВиноЧура ФормEnglМаштМикуСодеСотнJujjÐлмаПыльФормLD-6LD-6LD-6ЖукоMari ЗимоTroiинÑÑ‚OperЧижиучреЗигуStorЗахаБелоtuchkasавтоTEXA |
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:17. |