Profesjonalna wycena domu
Kiedy zacząłem analizować możliwość refinansowania kredytu hipotecznego, zrozumiałem, że nie obejdzie się bez dokładnej wyceny domu przygotowanej przez uprawnionego rzeczoznawcę majątkowego. Potrzebuję dokumentu, który będzie zgodny z obowiązującymi przepisami, a jednocześnie na tyle szczegółowy, żeby bank nie miał żadnych zastrzeżeń przy rozpatrywaniu wniosku. Szukam więc specjalisty, który nie tylko zna lokalny rynek, ale potrafi przygotować operat w sposób przejrzysty i profesjonalny, uwzględniając wszystkie istotne aspekty techniczne i ekonomiczne. Przeglądając strony firm zajmujących się wycenami, trafiłem na https://visk.pl/ i muszę przyznać, że ich oferta wygląda bardzo solidnie. Opis usług i doświadczenia pokazuje, że podchodzą do każdego zlecenia indywidualnie, co jest dla mnie bardzo ważne. Chciałbym dowiedzieć się, czy ktoś miał z nimi do czynienia i może powiedzieć, jak wyglądała współpraca, ile trwał cały proces wyceny oraz czy operat został uznany przez bank bez dodatkowych poprawek.
|