![]() |
Prezent komunijny
Poradźcie co kupić dziecku na prezent komunijny. Bo przecież nie zegarek :)
|
Proponuję rower.
|
hm... a kim jest komunista/komunistka dla Ciebie
czym się interesuje? czy to rodzina religijna czy nie bardzo? |
Najbardzie uniwersalna jest gotówka, ale przez niektórych uważana za zbyt bezosobową. Moje dzieci nie narzekały: uzbierały sobie większą kwotę od całej rodzinki na ekstra wydatki.
|
Jeżeli to religijna rodzina to najlepsza chyba będzie piękna Biblia.
|
przydalby sie jakis akcent religijny - choc przyznam, ze mojej chrzesnicy na komunie nie kupowalam Biblii, bo dostala juz jedna ode mnie na chrzcinach
moja kolezanka niedawno malej komunistce, jako akcent religijny, kupila w merlinie gry biblijne (nie wiem, co zacz, wiem, ze kupila) co mozna jeszcze kupic? a jakis gadzet, ktory ucieszy dzieciaka jakies przystepne cenowo: komorke na karte mp3 radiomagnetofon rower cos z bizuterii wiem, ze sa tacy, ktorzy kupuja dzieciakom lapki, ale moim zdaniem to ciezka przesada... |
Telewizja trąbi, że w tym roku lapki są najpopularniejsze... Koniec świata...
|
Ja proponuję gotówkę. A może tak do tego foto książkę jako pamiątkę komunijną. Nie wiem czy już się z tym spotkaliście, w razie czego okazyjni.pl/frame.php?kupon=1386 Pomysł myślę, ze oryginalny, a taka książka ze zdjęciami fajnie się prezentuje.
|
Byłabym zapomniała, fajne są gry, które uczą. Co Wy na to? To jest jakieś wyjście z sytuacji kiedy nie ma się pomysłu na prezent. Ważne, że dziecko coś z tego ma, bawi się i uczy zarazem :)
|
Chyba kasa najlepsza. Jak uzbiera większą sumę to kupią coś ekstra.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:13. |