![]() |
Wybielanie zębów
Najlepszą metodę wybielania zębów znajdziecie tutaj - http://dental4you.pl/wybielanie-zebow
Efekt zachwycający |
A próbowałeś/aś sama czy tak w ciemno polecasz?
|
Ja właśnie zastanawiam się jaka jest najlepsza opcja, ale boję się, że zniszczę sobie zęby...
|
Najlepiej chyba wybrać się do gabinetu stomatologicznego i wybielić zęby pod okiem specjalisty. Ja chyba bałabym się eksperymentować z jakimiś innymi metodami.
|
Tak naprawdę piękny, biały uśmiech może wpłynąć na nasz ogólny wizerunek, dlatego też uważam, że warto się zdecydować na zabiegi jak wybielanie zębów,jakie oferuje medycyna estetyczna Poznań Dębiec ma bardzo dobry Gabinet Stomatologiczny APDENT na ul. 28 Czerwca 1956r., który właśnie takie wybielanie oferuje, polecam się tam wybrać, jeśli jesteście z okolic ;)
|
Ja przetestowałam chyba wszystkie dostępne pasty i produkty do wybielania bo mam na punkcie zębów obsesję :) i zdecydowanie najlepsze efekty widziałam po Iwhite - a jak stosowałam pastę jednocześnie z płynem do płukania to już w ogóle ząbki fajnie wyglądały
|
Moim zdaniem najlepszym wyborem jest wybielanie u dentysty - drozej, ale pewny efekt!
|
Hmmc ciekawa propozycja :)
|
Orientujecie się ile kosztuje wybielanie zębów u specjalisty?
|
Ja z chęcią poszedłbym na takie wybielanie. Ile to może kosztować?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:37. |