kobiety.net.pl   
Strona główna   Dom   Kariera   Rodzina   Styl   Zdrowie   Związki   Życie   Klub  

Wróć   Klub > ZDROWIE > Sylwetka
Nazwa użytkownika
Hasło
Zarejestruj się FAQ Blogi Galerie Użytkownicy Kalendarz Szukaj Dzisiejsze Posty Oznacz Fora Jako Przeczytane

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek Wygląd
Stary 14-01-2021, 10:19
madonna madonna is offline
Member

Domyślnie dobra dieta

Niestety zima mi nie służy, przytyłam niemiłosiernie. Ostatni dzwonek aby się zabrać za siebie. Muszę mieć więcej ruchu, no i oczywiście dieta to podstawa. Czytałam że ocet jabłkowy zielona góra jest dobry aby wspomóc dietę. Waszym zdaniem faktycznie to działa?
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 26-01-2021, 15:10
fugazi fugazi is offline
Senior Member

Domyślnie

Myślę że taka dieta jest całkiem dobra

Ortodonta Wilanów
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 27-01-2021, 19:27
kinka kinka is offline
Senior Member

Domyślnie

Zobaczcie sobie tutaj https://fitrepublic.pl/dieta-1200-kc...spis-na-7-dni/ . Jest tam bowiem namiar na ciekawy artykuł na temat diety 1200kcal. Macie tam również jadłospis na 7 dni. Można spróbować i zobaczyć czy takie rozwiązanie się u nas sprawdza czy też nie. Trzeba dbać o siebie, aby wyglądać naprawdę idealnie.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 21-08-2024, 17:44
adooley's Avatar
adooley adooley is offline
Junior Member

Domyślnie

Nie ma jednego uniwersalnego wzoru diety odchudzającej, która sprawdzi się w przypadku każdej osoby. Oprócz różnej budowy ciała czy proporcji wagi do wzrostu każdy z nas ma także inne preferencje oraz możliwości zdrowotne. Inny rodzaj diety sprawdzi się na przykład w przypadku osoby z zaburzeniami gospodarki węglowodanowej, a inny w przypadku problemów hormonalnych. Sprawdźcie te informacje - https://kartuzy.info/artykul/3-najwa...asady-n1609886.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 17-02-2025, 14:53
MajaU MajaU is offline
Senior Member

Domyślnie

Jeśli szukasz sposobu na efektywne tworzenie jadłospisu, warto wypróbować program przygotowany przez Kcalmar. Dzięki niemu proces układania diety staje się prostszy, ponieważ program automatycznie dostosowuje posiłki do preferencji oraz celów zdrowotnych użytkownika. To narzędzie, które pozwala na precyzyjne tworzenie jadłospisów w krótkim czasie.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 20-02-2025, 09:13
Barolka Barolka is offline
Senior Member

Domyślnie

Ostatnio trafiłam na historię kobiety, która przez lata zmagała się z nadwagą i dopiero po wsparciu mikrobiomu, w tym bakterią Akkermansia, udało jej się zrzucić kilogramy. Podobno ta bakteria pomaga wzmocnić barierę jelitową i wspiera metabolizm. Sanprobi Premium zawiera jej dobre ilości, więc może być ciekawą opcją dla osób, które chcą poprawić swoje trawienie i wagę.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 24-02-2025, 13:47
Bambi89 Bambi89 is offline
Senior Member

Domyślnie

Według mnie warto byłoby pomyśleć o diecie pudełkowej, ponieważ ona jest naprawdę zdrowa i odpowiednio zbilansowana. Jak chodzi o mnie, to tutaj https://kuchniavikinga.pl/wybor-menu/ znalazłam całkiem szerokie menu i zróżnicowane, także myślę, że chyba się do nich zgłoszę.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 27-02-2025, 08:15
Malwinka76 Malwinka76 is offline
Senior Member

Domyślnie

elektrolity bez cukru to świetne wsparcie podczas adaptacji do ketozy – uzupełniają minerały, które szybko tracimy po ograniczeniu węglowodanów, co pomaga uniknąć zmęczenia i zawrotów głowy. Warto pamiętać, że na keto organizm inaczej gospodaruje wodą, dlatego regularne nawodnienie i dostarczanie elektrolitów jest niezbędne do prawidłowego funkcjonowania.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 10-04-2025, 08:53
Kitana997's Avatar
Kitana997 Kitana997 is offline
Senior Member

Domyślnie

Takie elektrolity to jest naprawdę doskonała opcja jak dla mnie. W moim przekonaniu to jest opcja naprawdę świetna teraz.
Stary 13-04-2025, 15:04
norka norka is offline
Senior Member

Domyślnie

Chcąc wzbogacić swoją dietę, krem migdałowy może być świetnym wyborem. W przypadku gdy szukasz źródła zdrowych tłuszczów i białka, warto go uwzględnić w swoim jadłospisie. Co do tematu zdrowych dodatków do posiłków, można go używać zarówno do deserów, jak i sałatek. Sądzę, że to propozycja warta rozważenia dla każdego.
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek
Przeszukaj ten wątek:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd

Zasady pisania postów