kobiety.net.pl   
Strona główna   Dom   Kariera   Rodzina   Styl   Zdrowie   Związki   Życie   Klub  

Wróć   Klub > DOM > Wnętrza
Nazwa użytkownika
Hasło
Zarejestruj się FAQ Blogi Galerie Użytkownicy Kalendarz Szukaj Dzisiejsze Posty Oznacz Fora Jako Przeczytane

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek Wygląd
Stary 01-02-2019, 12:05
mozajka mozajka is offline
Senior Member

Domyślnie Mech dekoracyjny

Ciekawa jestem waszego zdania na temat możliwości opisanej tu http://kreatywnazielen.pl/obrazy-i-p...abilizowanych/. Pytanie, czy warto i jak to się w rzeczywistości prezentuje?
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 05-02-2019, 11:29
wala wala is offline
Senior Member

Domyślnie

Bardzo mi się podoba coś takiego. Tylko pewnie by mi szybko umarło.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 05-02-2019, 23:33
Malwi19 Malwi19 is offline
Junior Member

Domyślnie

Wow, ciekawa sprawa, nie znałam tego. Chciałabym zobaczyć coś takiego na żywo, jak to wygląda w różnym oświetleniu.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 20-03-2019, 14:01
Senior Member

Domyślnie

Na stronie Kreatywnej Zieleni masz galerię zdjęć - http://kreatywnazielen.pl/portfolio/ Mi osobiście bardzo podoba się taki mech na ścianie w łazience. Z tego co czytałam, to on wymaga wilgotnego powietrza, więc łazienka jest najlepsza. A wie ktoś może jak np. powietrze jest za suche to co się z chrobotkiem dzieje?

Ostatnio edytowane przez mozajka : 20-03-2019 o 14:03.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 10-05-2019, 14:20
dywka dywka is offline
Senior Member

Domyślnie

Gdyby nie wy, to nie miałabym pojęcia że mech ma tak szerokie zastosowanie jeżeli chodzi o dekoracje. Mnie chyba najbardziej podobają się ścianki z mchem Tutaj http://jukogreendesign.pl/oferta/ widziałam fajną ofertę i myślę, że zainteresuje was równie mocno, jak mnie. Ja zamierzam skontaktować się jeszcze w tym tygodniu z tą firmą i zapytać o dokładną wycenę.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 13-05-2019, 12:43
wala wala is offline
Senior Member

Domyślnie

Tylko mech trzeba kupować. Nie bierzcie z lasu, bo jest pod ochroną.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 16-05-2019, 10:29
Senior Member

Domyślnie

No ja jednak się zdecydowałam na taki mech. I mi Panowie z Kreatywnej Zieleni wszystko wyjaśnili. Ten mech musi być specjalnie preparowany. Nie może być taki z lasu. Na blogu http://kreatywnazielen.pl/blog/ można o tym poczytać.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 07-11-2019, 10:55
Witkowa Witkowa is offline
Senior Member

Domyślnie

Ja widziałam ostatnio bardzo ładny susz ozdobny, w tym również mech dekoracyjny, w sklepie internetowym http://happenings.pl/susz-ozdobny. Ceny nie są tam wysokie, więc sądzę, że w wolnej chwili warto tam zajrzeć
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 14-06-2025, 13:39
FrankJScott FrankJScott is offline
Senior Member

Miasto: TAJIR4D Login
Domyślnie Excellent Banks Near Me In Jacksonville Fl Tips

In response to the people inquiring about trustco bank checking account, best bank website, banking online banking, trust bank statement, united bank us, personal bank loan bank of america, best national bank to open checking account, trust card interest, online trust bank account, big us banks, I highly suggest this excellent trust administration services tips or top rated banks in texas, digital bank usa, banks that offer trust accounts, top rated banks in florida, bank & trust near me, type of bank accounts, best bank with, banks in northfield mn, family trust federal credit, banks for money, which is worth considering with this go here on asset management forum not to mention texas owned banks, commercial banking services, trust for company, cypress bank ssb, top 10 best banks in florida, digital banking in usa, fdic loan, financial services companies, best online banking system, best online banking platforms, alongside all this dig this on banks in Melbourne FL forum which is also great. Also, have a look at this related site about portfolio management Winter Park FL info alongside all banks rated by customer service, trust company bank, us bank accounts, new haven bank, top banks in tampa, bank digital usa, top 10 investment banks in usa, banking with interest, private banking business, family trust login, not to mention this cool Cypress Bank & Trust Palm Beach url as well as different financial institutions, opening a bank, banking companies in usa, family trust online, acc banks, on yahoo for not to mention us bank online banking sign up, on united bank, the best bank to use, top personal banks, best rated banks in usa, for good measure. Check more @ Cool Business Banking In Winter Haven Fl Blog 7d1e17e
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek
Przeszukaj ten wątek:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd

Zasady pisania postów