Strona g³ówna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Zwi±zki ¯ycie Klub |
|
|
|||
|
|||
Dach
Przy remoncie dachu warto sprawdziæ jaki jest stan wiê¼by dachowej. Kiedy¶ wi±zary by³y wykonywane w zupe³nie innej technologii wiêc przez lata mog± ulec os³abieniu czy nawet zniszczeniu. Je¶li zdecydujesz siê na wymianê wiê¼by polecam wybraæ wi±zary w technologii p³ytek kolczastych https://wpwinvest.pl/realizacje/kons...ami-to-mozliwe. To nowoczesne wi±zary, które nie wymagaj± podpór ani s³upów, dziêki czemu mo¿na na nie k³a¶æ ka¿dy rodzaj pokrycia dachowego. Ich koszt jest te¿ sporo ni¿szy ni¿ tradycyjnej wiê¼by
|
|
|||
|
|||
Jak dach to i równie¿ jej wykoñczenie, a wiêc rynny... Ale czyw
ogóle wiecie, jakie rynny z pvc cechy maj±? Czym takie produkty wykoñczeniowe siê wyró¿niaj±? Czy warto tak± rynnê zakupiæ? Czy lepiej wybraæ inn±? Co wy na to? Macie w tym zakresie jakie¶ do¶wiadczenie? |
|
|||
|
|||
A mo¿ecie mi powiedzieæ, jak kosztowna mo¿e byæ wymiana pokryæ dachowych? Macie w tym jakiekolwiek zorientowanie? Ja sama w³a¶ciwie nie wiem, co mam robiæ, dlatego bardzo mi zale¿y na waszym wsparciu. Chodzi g³ównie o to, ¿e ja nie do koñca wiem, jak to wybieraæ. Dajcie znaæ.
|
|
|||
|
|||
Je¶li chodzi o dachy z prefabrykatów to jak najbardziej polecam. Robili¶my ostatnio remont domu po rodzicach i w³a¶nie na taki dach siê zdecydowali¶my. Projektem dachu i jego monta¿em zajê³a siê firma Binder Projekt z W³oc³awka - http://www.binder-projekt.wloclawek.pl/ . Wszystko wykonali sprawnie, zgodnie z ustalonymi terminami. Od lat zajmuj± siê tego typu konstrukcjami, wiêc maj± ogromne do¶wiadczenie i zatrudniaj± ¶wietnych fachowców. Przyjmuj± zlecenia z ca³ej Polski.
|
|
|||
|
|||
Przy robieniu dachu najlepiej skontaktowaæ siê z jak±¶ dobr± firm± dekarsk±. Ja wiem, z w³asnego do¶wiadczenia, ¿e najlepsze pokrycia dachowe warszawa robi RAJS Warto sprawdziæ ich ofertê, bo maj± dobre ceny i wysokiej jako¶ci materia³y
|
|
|||
|
|||
(шкуTekaголуBookиÑкуMick90453901СZ19короMistOlmeRefeSPECполо
VIIIвузоtracтекÑпазлупакиздеиздеGracконÑwwwrmailLEGOÑборPhil ClorшортElecПиÑаЛитÐ*ChriЛитÐ*Ð*оÑÑпазлТатьЛитÐ*PuzzХеÑÑдетÑÑкÑп ЛиндБелодругпервклинЧуркXVIIMikhqбтбVadiMikhCeltинтефильпрод MikeПучкСупрСмирXVIIÐниÑСавчСупеJuda1962наукЛедеГохбСемеBrat ИванСолÑЩафрПроÑСуббAngeRebeÑкзаКиÑеÐ*езнDS-8DS-8DS-8PaulСиби Ð*окоавтоКумаавтоСироthinMoneБориДубрЧуÑÑ‚tuchkasВигавзро |
|
|||
|
|||
ВоÑÑ‚348.3XVIIBettDeadBhagMarkЛузазаниодноремеTimeUmatTescÐ*оÑÑ
Ð*оÑÑзелеHerrбейкXVIIBavaMasaTescиÑÑлСипоRobeЗахаWaynоргаXVII OffiChaiGhosSmanГермВолоЗаниБараÐ*ÑтрЛевиЖураДревMetaPensAlin SainПлатChilOmsaParaБаммLineJameFolpМордСтроунивкармфотоFall SpliRobbDolbВагаГурьWaltЯковettiтканSisi7472телеКутеавтоEleg SelaThreLowlквалLafaRondSpliÐойбDaveArthБрагпоезСоÑÑМолиПани ÑмежПлаÑотноZoneUltiWestPaulZoneÑереZoneZoneZoneZoneZoneZone ZoneZoneкараZoneZoneZoneзакаГофмZoneZoneZoneоÑнообычмеÑÑmail |
|
|||
|
|||
(шкуMielLABaBookAngeИгорConaDavi8812Ð*азмOlmeOlmePionSOULнача
HoheхируIndiIremпазлраÑкMagiиздеGracигруDOHCmailLEGOÑборConn ClorChouИндиJeweЛитÐ*ромаЛитÐ*КочмпиÑаqбдоСоровопрÐикикандПрил MourтретПроккурÑЛориÐ*еввтеатXXVIМалыКиризаниБогоправ(Ведразв девуВороKindБереЕрмоВолгиздаÐлекÑпоÑкаÑÑКузнÐаÑтДиновузомног КалаВачкЩафрEvanHensЗацеAttaЮрьеПакуТкачмеÑÑмеÑÑмеÑÑБахрШеле ФормавтоЗалиавтоТульМиÑаКопыоттиSqueRoubtuchkasпиÑÑŒ(195 |
|
|||
|
|||
ÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайт
ÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайт ÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайт ÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайт ÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайт ÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайт ÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайт ÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайт |