![]() |
![]() |
|
Strona g³ówna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Zwi±zki ¯ycie Klub | ![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Cze¶æ dziewczyny!
Wiem ¿e temat jest mocny, ale chcia³abym ponaæ wasz± opiniê co do aborcji - jeste¶cie za czy przeciw? Jakie macie zdanie na ten temat? Ja uwa¿am, ¿e aborcja w Polsce to obecnie temat tabu i coraz mniej siê o niej mówi. Chcia³abym poznaæ Wasze opinie na ten temat. |
|
|||
|
|||
![]() Ja jestem przeciwniczk± aborcji - sama urodzi³am 4 dzieci i nie wyobra¿am sobie pozbawiæ ich ¿ycia! Walka o ¿ycie poczêtego dziecka jest dla mnie bardzo wa¿na, dlatego wspieram fundacjê prolife i sama zbieram podpisy przeciwko aborcji.
|
|
||||
|
||||
![]() Sama raczej nie zdecydowa³abym siê na aborcjê (choæ nigdy nie wiadomo jak cz³owiek by post±pi³ na ró¿nych etapach ¿ycia), aczkolwiek jestem ca³kowicie za tym, ¿eby daæ ten wybór ka¿dej kobiecie.
|
|
|||
|
|||
![]() Moim zdaniem kobieta powinna mieæ wybór, to nie znaczy, ¿e nagle ka¿da bêdzie usuwaæ ci±¿ê, gdyby aborcja w Polsce by³a legalna. Zobacz sobie w tym artykule na stronie Klinika Stonava jakie s± kraje z zakazem aborcyjnym, obecno¶æ w¶ród nich Polski raczej nam nie daje powodu do dumy.
|
|
|||
|
|||
![]() Tak ¶lepo o tym wyborze bym nie mówi³a. Zabijanie zdrowego dziecka to dla mnie grzech, ale co w przypadku, kiedy dziecko jest chore? Wcze¶niejsze wpisy w ustawie pozwala³y na dzia³anie tabletek poronnych, a dzi¶ jest to inaczej interpretowane. Niemniej jednak wola³abym wiedzieæ, jakie skutki niesie ze sob± aborcja. I strona https://aborcja.net.pl/zespol-poaborcyjny/ wam o tym powie.
|
|
||||
|
||||
![]() To co kobieta chce zrobiæ ze swoim cia³em to nie powinna byæ niczyja sprawa. Dla mnie ka¿dy powinien patrzeæ na siebie i swoj± moralno¶æ.
|
|
|||
|
|||
![]() Nie mo¿na kobiecie ograniczaæ wyboru, nie ka¿dy mo¿e sobie pozwoliæ na dziecko w danej chwili, zw³aszcza gdy ci±¿a jest wadliwa, wiêcej na ten temat na blogu aborcja.cz
|
|
|||
|
|||
![]() Ja jestem zdania, ¿e ka¿da kobieta powinna mieæ wybór czy chce dokonaæ aborcji czy nie. W koñcu to nasze cia³o i nikt nie powinien za nas podejmowaæ decyzji, którego go dotycz±. Tutaj https://aborcja.net.pl/ znalaz³am ostatnio sporo ciekawych informacji na temat aborcji. Warto siê z nimi zapoznac.
|
|
||||
|
||||
![]() Czasami jest to absolutna konieczno¶æ. Takie jest moje zdanie. Dla kobiety aborcja bywa wybawieniem!!!
____________________________________ pracemagisterskie-licencjackie.pl/kierunek/informatyka |
|
|||
|
|||
![]() Aborcja powinna byæ legalna i ka¿da kobieta powinna móc siê na ni± zdecydowaæ. Niestety, ale Polska jest w tym temacie zacofana. Na szczê¶cie pomocy mo¿emy szukaæ w pañstwach s±siednich, jak aborcja Czechy.
|
![]() |
|
![]() |