![]()  | 
  ||
| Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ||
  | 
|||
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Hej, wybieram się na urodziny pięciolatki i zastanawiam się czy przytulanka na prezent dla dziecka w tym wieku to dobry pomysł.  

Koleżanka polecała mi stronę https://www.ruah.eu/ gdzie są ciekawe pomysły na podarunki. Znacie tą firmę? Jakie macie z nią doświadczenia?  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Teraz wybór produktów dla dzieci jest naprawdę ogromny. 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Zamiast kupować wiele prezentów warto złożyć się z kilkoma osobami i kupić dziecku coś porządnego. Dla przykładu powiem, że mojej siostry córka właśnie na 5 urodziny dostała od całej rodziny rower Squish https://www.projektjunior.pl/rowery/rowery-squish/ To był genialny pomysł, bo rower jest doskonałej jakości i został zbudowany tak, aby był jak najlżejszy i jak najłatwiejszy w użyciu. 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Moim zdaniem przytulanki dla niemowlaków świetnie sprawdzają się właśnie jako prezenty dla takich maluszków. Bardzo często taka maskotka staje się dla dziecka nieodłącznym kompanem podczas snu  

![]()  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

A co powiecie przykładowo na rowery młodzieżowe dziewczęce  itp?  Może warto byłoby pójść w  tym kierunku? Bo przecież ile  można kupować zabawek, gier czy innych rzeczy. A coś takiego na pewno się przyda i długi czas będzie służyć. U firmy  Puky ostatnio widziałam niezłe rowerki - możecie sobie sprawdzić. 

|