![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
||||
|
||||
![]() Coraz więcej osób nosi personalizowaną biżuterię i powiem szczerze, że mnie też to zaczęło kusić. Nie wiem tylko, czy to nie jest chwilowa moda, czy faktycznie coś, co ma sens. Myślałem nad zamówieniem czegoś z własnym napisem, np. cytatem albo datą. Trafiłem na stronę Lian-Art – wygląda okej, ale nie wiem, czy warto. Macie jakieś przemyślenia?
|
|
||||
|
||||
![]() To chyba trochę zależy od tego, co dla kogoś znaczy ten napis – jeśli to coś osobistego, to raczej nie wyjdzie z mody. Biżuteria z własnym tekstem ma ten plus, że nawet jeśli wygląda prosto, to niesie za sobą coś więcej. A jak chodzi o Lian-Art, to wyglądają na firmę, która się w tym specjalizuje – mają różne style i można dobrać coś bardziej delikatnego albo bardziej ozdobnego. Jak chcesz zobaczyć, co dokładnie oferują, to tu masz link: https://lian-art.pl/bizuteria-srebrn...ersonalizowana
Czasami się zastanawiam, czy przypadkiem coś jest ze mną nie tak. Być może za dużo czasu spędzam w towarzystwie moich bohaterów literackich i, co za tym idzie, moje ideały i oczekiwania są zdecydowanie zbyt wysokie. |
|
||||
|
||||
![]() Doskonałe rzeczy wy tutaj dajecie. Jak dla mnie to jest naprawdę opcja wręcz doskonała jak dla mnie. Tak ja to widzę teraz.
________________________________ Pisanie prac po niemiecku |
![]() |
|
![]() |