![]()  | 
  ||
| Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ||
  | 
|||
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Hej dziewczyny. Piszę do Was trochę z apelem, trochę z poleceniem pewnego miejsca. Zawsze myślałam, że na badania znajdę czas i właśnie w ten sposób odwlekałam jedno z najważniejszych badań, USG piersi. Poszłam do krakowskiej kliniki MedicHouse, po bardzo długim czasie odwlekania badań. Niestety USG nie wyszło za dobrze. Profesjonalna kadra w klinice szybko zajęła się moją diagnozą i jestem w trakcie leczenia. Stąd mój apel, badajcie się i wybierajcie zaufane miejsca. MedicHouse naprawdę zaskoczył mnie fantastycznym podejściem do pacjenta, które bardzo przydaje się w takich sytuacjach. Dużo zdrówka dla Was  

Pozdrawiam | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Jednym z najważniejszych badań dla kobiet jest USG piersi. Decydując się na tego typu badanie warto robić w pewnym miejscu, na najnowszym sprzęcie. Samą konsultację z kolei, warto przeprowadzić u specjalisty z dużym doświadczeniem, w końcu to od niego może zależeć to czy znajdzie coś na zdjęciu czy nie. Pod hasłem usg piersi tczew znajdziecie to co najlepsze, w dodatku miłą obsługę i atrakcyjne ceny. 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Dla kobiet badanie piersi to podstawa. Jeśli jesteście z Warszawy to zobaczcie tu https://www.gabinetusg.com.pl/  W tej przychodni wykonacie badanie usg piersi i sutka. To nic nie boli, a można w porę wykryć poważną chorobę 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

to prawda, badania regularne sa koniecznością, musimy o siebie zadbać, nikt za nas tego nie zrobi 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Mieszkacie w stolicy? Jeśli tak to polecam Centrum medyczne Babka Medica https://babkamedica.pl/ obecnie są otwarte już dwie placówki,  ja korzystam z tej nowej na Wąwozowej 8 ( przy metrze Kabaty). Przychodnia jest doskonale wyposażona i nowoczesna, na miejscu można sprawnie wykonać przeróżne badania, ginekolodzy mają ogromną wiedzę i dobre podejście do pacjentów, jeśli chodzi o lekarzy to polecam lek. Kinga Pospiech i lek. Justyna Szczepańska-Szlaga 

http://stomatologia-paszyna.pl  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

W badaniach moze także pomóc wizyta u kardiologa. Dzieki temu mozemy zdiagnozować wrodzone wady serca podczas ciąży. 

| 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Dziękuje za wszystkie porady w tym temacie! 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Zawsze dobrze jest zrobić podstawowe badania i cytologię. Można też zapobiegawczo stosować papilocare, żel który pomaga usunąć wirusa hpv z okolic szyjki macicy. To ważne bo jeśli wirus się tam zagnieździł może zainfekować też dziecko 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Cytat: 

Ja w Warszawie polecam też klinikę https://multimed.pl/ . Jeśli chodzi o usg takie typowo kobiece czyli piersi, ginekologiczne, to zawsze wykonuję tylko tu. Jednocześnie można tam skonsultować wyniki z lekarzem specjalistą.  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Zgadzam się. Badanie piersi to jest coś wspaniałego w moim przekonaniu. Warto z takich rzeczy korzystać!!! 

______________________________ Tematy prac magisterskich z Fizjoterapii  |