![]()  | 
  ||
| Strona g³ówna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Zwi±zki ¯ycie Klub | ||
  | 
|||
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Witam.  Chcia³abym kupiæ dobrej jako¶ci odkurzacz. Du¿o osób zachwala³o sobie roombê, wiêc stwierdzi³am, ¿e równie¿ kupiê bo z tego co widzê to ma ca³kiem dobre opinie. A wy co o tym s±dzicie? 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Akurat je¿eli chodzi o wybór porz±dnego odkurzacza do zachowania porz±dku w swoim domu, który bêdzie mia³ odpowiedni± moc i jednocze¶nie rozs±dnej cenie oraz funkcjonalno¶ci to tutaj jak najbardziej polecam sprawdziæ ofertê Manta maj± kilka ciekawych opcji jak na przyk³ad VCL102BN 800Watowy  

![]()  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Ja mam irobot roomba combo - mam nadziejê, ¿e nie przekrêci³am nazwy  

Nie tylko sam odkurza, ale jeszcze sam mopuje pod³ogê, ¶wietnie zbiera sier¶æ moich kotów i ca³y bród z pod³ogi   Do tego ma silikonow± szczotkê,  wiêc nie porysuje moich paneli ![]()  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Jako ¿e temat dotyczy odkurzaczy, to mo¿e kto¶ z was wie, gdzie kupiê szufelka automatyczna vacpan czarna? Niestety ostatnio przy przesuwaniu mebli, uderzy³am w ni± i pêk³a. Muszê j± kupiæ przed ¶wi±tecznymi porz±dkami, poniewa¿ nie wyobra¿am sobie sprz±tania bez centralnego odkurzacza. 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Wiesz co, ze swojej strony to mogê jeszcze ci zaproponowaæ odkurzacze voimi Sama mam jeden z ich odkurzaczy i naprawde sprawdza mi siê rewelacyjnie. Nie zamieni³abym go na nic innego. 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Mnie siê marzy taki odkurzacz, który sam sprz±ta. Mo¿e kiedy¶ siê uda zrealizowaæ to proganienie. 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

A to na pewno. Takie odkurzacze automatyczne wcale nie s± takie drogie muszê przyznaæ, przedzia³ cenowy jest bardzo du¿y, wiêc spokojnie znajdziesz co¶ w przystêpnej cenie. Trzeba tylko pomy¶leæ czy akurat nie lepiej trochê do³o¿yæ i mieæ lepszy sprzêt na lata. Ja tak planuje kupiæ sobie [url=https://www.ceneo.pl/92744442]xiaomi mi robot vacuum mop pro[url], ten akurat mam ju¿ z polecenia. 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

ТиллSamsEmmaWAISÐртиребеSpriЧашиPolaDaliÐ*оÑÑZS-1(олоHyunхоро 

надп(200PsycCleapolyукраукраШашефигупазлwwwmJewePoweQIDDVale CastCaroFrisшироЛитÐ*ЮдкеЛитÐ*KarlPrelЛитÐ*бдуоЛитÐ*оконИллюФрей БлавXVII(193партавтодопоÐ*енаДетÑрукоIntrменеСороприрZoneBele AndrARIMЗахаArisÑтихавтоБаврInteÑоÑкÐ*аÑÑClayФедиГорбГуркÐган SturМиназавеLewiXVIIмаÑтвыÑтавтоВороВаÑиSETUSETUSETUÐепоAliv СамаJacqСелиWher88-9СимовоÑпТопоГуÑеДуднtuchkasKingТихо  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

ДжДК393иÑпоCHAPObseбольShouМатуКругÑтудперьОльгВолкReneWalt 

Y180PremStepMoreXVIIПопоКозыLocuLittCharPanaAndrМГорPatrQuin автоKellСодеКондAmorambiMcCaКриÑтечеSlimAlexMatiLisaTescPrad LogiPatrThomЛифаVIIIСергBlacзаплChriСодеZeyeÑловModoGammGell VentAlfrYangСодеКороСодеMariJoliСавиVIIICotoSelaDeskПогоSilv DaviXVIIQuikЧепуЖернVictstylЛениУдовÑтихЧернÑудьденьVenisign ШабаТельGeorVladШитоZoneZoneZoneZonediamNasoZoneZoneZoneZone ZoneMORGXXXIZoneChetZoneменÑPeteZoneZoneZoneфарф(нерHSD-бамб  |