![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Zastanawiam się nad zmianą soczewek na dwutygodniowe i szukam opinii na temat różnych modeli. Do tej pory używałem głównie miesięcznych, ale czasem pod koniec ich użytkowania zaczynam odczuwać suchość oczu i mniejszy komfort. Wiem, że wiele osób poleca jednodniowe, ale to dosyć kosztowna opcja. Przeglądając oferty, natrafiłem na Bioview 2 Week https://kodano.pl/bioview-2-week-6-szt.html i zastanawiam się, czy warto je wypróbować. Czy ktoś miał okazję je nosić? Jak się sprawdzają w dłuższym okresie? A może lepiej wybrać coś innego?
|
|||
|
|||
![]() A czytales o czyms takim jak soczewki stabilnoksztaltne zakladane na noc w ciagu dnia nie musisz miec nic na oczach i widzisz ostro ? Okulisci powszechnie je stosuja w swoich rodzinach (: sam sie dowiedzialem od ojca kolezanki z klasy mojej corki od tego czasu korzystamy nie sa tanie bo kosztuja ponad 2 tys zl ale zaleta jest taka ze zmienia sie je raz na 2-3 lata i w ciagu dnia nie trzeba chodzic ani w soczewkach ani okularach, zaklada sie je tylko na noc.
![]() |