![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() hej wszystkim
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ja też nie przepadam za takimi klasycznymi modelami, im bardziej nowoczesny i oryginalny tym lepiej. Oczywiście przy zachowaniu wszystkich innym form bezpieczeństwa i przyjemnego użytkowania. zerknij sobie na wózki z firmy RIKO
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Taki nowoczesny wózek na pewno jest bardzo ciekawy.Może taki sam wózek kupię za niedługo dla moich dzieci.
|
|||
|
|||
![]() Są już takie?
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() tak riko to dobra podpowiedz. My mamy od mniej wiecej 5 miesięcy model XD i szczerze polecam! Nowoczesny, lekki, mega funkcjonalny i przede wszystkim wygodny i bezpieczny dla dziecka
![]() Ostatnio edytowane przez janczarka : 18-02-2019 o 14:08. |
|
|||
|
|||
![]() serio jest w ogóle taka funkcja ? O to nie wiedziałam a w sumie to mega przydatne informacja bo ja jestem dość niska a mąż wręcz przeciwnie
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() serio serio
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Fajne modele ma anex. Sama akurat jeżdżę sportem i jest bardzo wygodny. Wózek w bardzo przystępnej cenie a prezentuje się znakomicie, jakość wykonania bardzo wysoka- często go używamy i jeszcze nigdy nas nie zawiódł. Nowoczesność, wygodna i bezpieczeństwa w najlepszym wydaniu!
|
|
|||
|
|||
![]() janczarka dzięki wielkie
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() i jak tam kinnia ? byłaś w sklepie stacjonarnym pooglądać te wózki ? daj znać koniecznie jestem ciekawa czy się na coś zdecydowalaś
![]() |
![]() |
|
![]() |