![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
![]() witam!
jeśli macie problem ze skórą - sucha, wysuszona, narażona na podrażnienia itd to koniecznie wypróbujcie suplement o nazwie Neoglandyna Sprawdza się w przypadku niedoboru GLA, który może się objawiać suchą skórą, podrażnioną, łuszczącą się. Sprawi, że wasza skóra znów będzie nawilżona, gładka i miękka! przestanie sprawiać ból i się brzydko łuszczyć
|
|||
|
|||
![]() U mnie akurat super sprawdziły się dermokosmetyki serii Atopis Novaclear. Doskonale nawilżają, łagodzą podrażnienia i odpowiednie chronią skórę.
|
|
|||
|
|||
![]() ja mam od dłuzszego czasu problem z mega suchą skórą i własnie poza kremami stosuje też takie kapsułki oeparol. W nich jest olej z wiesiołka kótry bardzo fajnie pielgnuje skrę no i działa "od środka" . Stosuję taką podwójna kuracje tzn balsam i kapsułki już od jakiegoś miesiaca i widze poprawę.
|
|
|||
|
|||
![]() Cytat:
A tu się zgodzę! Jeśli chodzi o nawilżenie i ochronę to seria Atopis super się sprawdza. Mnie kosmetyki bardzo pomogły w poprawieniu kondycji skóry ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ja stosuję balsamy z Mixy.
|
|
|||
|
|||
![]() Takie maksymalne nawilżenie skóry można zapewnić sobie jedynie w gabinecie medycyny estetycznej. Super zabiegiem jest zabieg z kwasem hialuronowym Restylane Skinboosters. Można zabieg z tym produktem mieć na twarz, szyję, dekolt lub dłonie. Dedykowany jest osobom w różnym wieku.
|
|
|||
|
|||
![]() Ja mam sprawdzony krem, który najlepiej nawilża moją skórę
|
|
|||
|
|||
![]() Ja odkąd pamiętam to miałam problem z suchą skórą na twarzy. Dopiero naturalne kosmetyki były mi w stanie pomóc, w tym te z linii dermofuture nature dostępne w hebe. Wcześniej kierowałam się się zupełnie innym aspektami jeśli chodzi o wybór kosmetyków, ale jak teraz zauważyłam te najprostsze rozwiązania się najlepsze to tak już pozostanie
![]() Ostatnio edytowane przez damka : 25-06-2020 o 13:50. |
|
|||
|
|||
![]() u mnie bardzo dobrze sie sprawdzaja naturalne kosmetyki, bo mam predyspozycje do podraznien. dlatego ostatnio przerzucilam sie na vegan muesli z bielendy -zawiera olej z kiełków pszenicy oraz ekstrakt z owsa pochodzące z upraw ekologicznych i swietnie nawilzaja i odzywiaja skore
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ja bardzo lubię masło do ciała pomarańcza z cynamonem od Mokosh. Tu kupuję je w dobrej cenie https://organicvillage.pl/kosmetyki/...729030649.html Masło nawilża, odżywia i regeneruje, ma świetny skład, to kosmetyk naturalny i to doskonałej jakości, także kobietki warto je sobie wypróbować. Dodam, że pachnie bosko
![]() |
![]() |
|
![]() |