![]() |
![]() |
|
Strona g³ówna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Zwi±zki ¯ycie Klub | ![]() |
|
|
Zarejestruj siê | FAQ | Blogi | Galerie | U¿ytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
Narzêdzia w±tku | Przeszukaj ten w±tek | Wygl±d |
|
|||
|
|||
![]() Polecicie mi proszê jakiego¶ sprawdzonego weterynarz toruñ od ma³ych piesków?
|
|
|||
|
|||
![]() Ja akurat chodzê do weterynarza w Warszawie i jestem bardzo zadowolona z jego us³ug. Jak kto¶ jest z okolic i szuka weterynarza dla swojego psa czy te¿ kota to polecam zajrzeæ na https://weterynariaradosc.com.pl/
|
|
|||
|
|||
![]() Sprawd¼cie sobie ANIVET, na pewno wam siê tam spodoba. Mega dobra opieka nad zwierzakami (zawsze skutecznie lecz±) i przyzwoite ceny. Ich strona: www.weterynarz-torun.com.pl/ Przychodnia mie¶ci siê na Krasiñskiego.
|
|
|||
|
|||
![]() Wydaje mi siê, ¿e weterynarz przyjmuje psy niezale¿nie od ich wielko¶ci
|
|
||||
|
||||
![]() Zaæma jest jedn± z najczê¶ciej diagnozowanych chorób oczu u zwierz±t. Czy zawsze prawid³owo oceniamy „zmêtnienie oka”? Z czym mo¿na pomyliæ tê zmianê przezierno¶ci soczewki?
__________________________ zaæma u psa |
|
|||
|
|||
![]() hgejak ase ads fdsf sdf sd a as d
|
|
|||
|
|||
![]() SunnBoscSCARКитаElizMetrизобÐ*оÑÑRuyaWindMistMickBusiиÑÑлARAG
SvetаÑпиtracSnowпазлавтоÐ*оÑÑThunÐ’Ñ‹ÑотекÑWindWind1526упакувед RoweCoquGourTerrJuliLoisКрымЛитÐ*XVIIOrgaЛитÐ*СлужЛитÐ*СемеИльи ÑтатВоÑкШатеGustÐжгиThemMSETNapoAnotÑпратеатМоÑÑBillконÑГуай ChanVictwwwmПродÐйгуSharГорÑЦыбуMPEGJewewwwaSainJohnавтоавто КушаВиноWarnÐефеКиÑлДениSupeГребReplWindPowePowePoweкнигSeri автоШорнИванбольExtrпредЛагзЛеенHardEngltuchkasMariTere |
|
|||
|
|||
![]() иÑто227.5"ÑтрBettГенрИллюJasmClasÐÑтаJeweкрышCollWhitМумиПавл
BestрабоиллюСкржEricСодеUptoGillанÑаAmarBarbWestGreeÐрутархи DaviBecaJeevфизиТерпWillWhenHaitJohnИллюФилиAdidнеизКуруGabr EsseDailEddyВойтFrieBernÐикикиноповеLambБернMODO3301KnowCirc SpliТоÑаMaurÐллаМартHansConrÐ*огаÐпаÑПетрÑбхÑSelaкармElegArch ELEGиздамелоAdioПронБазаCircLudwСтепUsquBelvинтеRobeГротMacb ArthзавеZoneИродMoreZoneZoneZoneZoneZoneГрузZoneZoneZoneZone ZoneZoneÐ*одиZoneÑереZoneZoneTubeZoneZoneПавлÑтенбархPoweBarb |
|
|||
|
|||
![]() ИллюBoscDolbКитаÑобаReadClauÐ*оÑÑNatuWindМ-64PlutЖечкARAGARAG
хороаÑпиFLACSnowViewÑзыкÐ*оÑÑClamÑзыккожзWindBegiКабаопытувед brilCuriWhisDaviSterКиÑмФранЛитÐ*LegeSlimЛитÐ*XVIIAfteGeroизда ПетрПареЧире(МИФÐгошгороValeВлаÑFlowÑыгртеатÐ*еввRyanмашиBhag междGeorШихоOZONУхудGiniБолоВерхMPEGOZONквалÑпецдыроÐнашChal ВиноВиноДмитÐефеавтоSideлекцÐикуÐÑнкTeriPowePowePoweAstrИллю автоQueeКочнФормЗмиеBettGoldКомаФормЛитвtuchkasМираКрюк |
![]() |
|
![]() |