![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
![]() Co myślicie o takim rozwiązaniu jak łóżeczko na kółkach?
Czy to dobry pomysł? Tutaj http://www.hulahop.pl/wiadomosc/jak-...-kolkach/2753/ czytałam o takich. Niby z jednej strony wygodnie, bo można łatwo przesunąć czy nawet zabrać do sypialni z dziecięcego. Z drugiej strony może być trochę niebezpieczne. Chyba, że ktoś miał okazję sprawdzić jak to wygląda na żywo...? |
|
|||
|
|||
![]() Mnie się bardzo podobają, dlaczego to ma być kit? Przecież jak dziecko jest na tyle małe to nie przesunie samo łóżeczka.
|
|
|||
|
|||
![]() Dla mnie takie łóżeczka są średnio bezpieczne.
|
|
|||
|
|||
![]() łóżko na kółkach? Pierwsze słyszę.
|
|
|||
|
|||
![]() Ja widziałam u koleżanki takie łóżeczko, które stało przy ścianie i jak malec podrósł miał tendencje do odpychania tego łóżka na sam środek pokoju. Nie uważam tego za dobry pomysł. lepiej kupić standardowe bez wydziwień
|
|
|||
|
|||
![]() Na pewno jest to wygodne,łatwo takie przesunąć.
|
|
|||
|
|||
![]() wygodne na pewno, szkoda że nie słyszałam o tym wcześniej.
|
|
|||
|
|||
![]() Ale po co to? Wędrujecie z łóżeczkiem po domu?
|
|
|||
|
|||
![]() Ja uważam, że to bardzo wygodna opcja i też zdecydowaliśmy się na łóżeczko Timon Lionelo 3w1 https://lionelo.com/shop/timon/ czyli pełni rolę dostawnego, łóżeczka wolnostojącego i turystycznego. Wykonane jest z dobrej jakości materiału, dzięki czemu dziecku jest wygodnie. Pod nim znajduje się pojemny kosz z dodatkową torbą na akcesoria. Porządny zestaw na dłuższy czas.
|
|
|||
|
|||
![]() Nigdy nie miałam do czynienia z takim łóżeczkiem wyposażonym w kółeczka. Używamy wymienionego już też wcześniej łóżeczka Timon Lionelo jeśli potrzebujemy czegoś mobilnego. To łóżeczko 3w1 więc nie ma problemu żeby je gdzieś przetransportować
![]() |
![]() |
|
![]() |