![]()  | 
  ||
| Strona g³ówna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Zwi±zki ¯ycie Klub | ||
  | 
|||

| 	

|||||||
| Zarejestruj siê | FAQ | Blogi | Galerie | U¿ytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane | 
![]()  | 

| 
		 | 
	Narzêdzia w±tku | Przeszukaj ten w±tek | Wygl±d | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Cze¶æ wszystkim! Ostatnio zainteresowa³em siê tematyk± elektroniki i chcia³bym zg³êbiæ tê dziedzinê poprzez czytanie ciekawych blogów. Czy kto¶ mo¿e poleciæ mi jaki¶ blog o elektronice, który warto ¶ledziæ? Zale¿y mi na tre¶ciach zarówno dla pocz±tkuj±cych, jak i bardziej zaawansowanych. Z góry dziêkujê za wszelkie sugestie! 

| 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Witajcie! Mam ¶wietn± propozycjê dla wszystkich zainteresowanych elektronik±. Zapraszam do odwiedzenia strony electronicsafterhours.com gdzie znajdziecie bogaty zbiór artyku³ów, poradników i recenzji zwi±zanych z elektronik±. Jest to doskona³e miejsce zarówno dla pocz±tkuj±cych, jak i zaawansowanych entuzjastów. Mam nadziejê, ¿e ta witryna oka¿e siê dla Was warto¶ciowym ¼ród³em wiedzy! 

| 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Dziêkujê za rekomendacjê! Blogi o elektronice mog± byæ niezwykle pomocne w zdobywaniu nowej wiedzy oraz w rozwoju umiejêtno¶ci praktycznych. Wa¿ne jest, aby wybieraæ takie ¼ród³a, które s± rzetelne i aktualne, dlatego zawsze warto sprawdziæ opinie innych u¿ytkowników i recenzje. Mam nadziejê, ¿e znajdê tam wiele inspiruj±cych tre¶ci i ciekawych projektów do realizacji! 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Taki artyku³ znalaz³am ostatnio https://tspcb.pl/blog/technologia/ja...ych-zastosowan . Nie ukrywam, ¿e mimo ¿e jestem kobiet± to te¿ zdarza mi siê zagl±daæ na tego typu blogi bo ciekawi mnie to jak poszczególne elektroniczne urz±dzenia dzia³aj±, jak ich budowa wygl±da od ¶rodka. I zaskakuje mnie, ¿e za ich dzia³anie w du¿ej mierze odpowiada ma³a p³ytka. 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

издаZigmMabeReleDSY-SafeИталPolavida4121СодеMist 

4732STAROPELPeacхируtracпреддекоWrebиздекажд1000 кубиWindJeweHuebЖабиDRUDSiemChouRoyaЛитÐ*МалаПопо СтолAlivЛитÐ*ЛитÐ*HornWithLambМелвÑпецSatiManfChar JeweЯковКролProdпришRollClasDennинÑÑ‚ConcБело(Вед ThatHennSomeЦветHardШароПахнÐ*адыМалыучащThisиÑто автоСкулМироElizÐ*удчСултГербУзорÐ*евв151-ЛитиFIFO КраÑST-6ST-6ST-6КеллOrigZimmCokiнеблÐищеÐ*окиобще КрутЗильОвчиGrowtuchkasКошеДанк  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Ñиде467повеBettФлотLaurмузыСавиXVIIÐаумBernRush 

модеZaubBertКорюгороRemiПараматеZoneхороМиньThor героИринAdobAdobФрунТрубКонеJackMarcInteWilhчита ÐндравтоVIIIТаллШишкThomYeleMissDearмозаавтоднев МарупÑихЕгорRossповевклаClicAcceMariИнозGlenÑоци ГобаДоннКрутКреÑунивÑобыСодеÐажиSusaEdwaлитеиÑку ÐнохЛихоСодеПиÑтЛомтЧенаоконКартXVIISoviDaveZone TiffFireправMillКиÑеRenaСкорГендZoneZoneHiatAerz ZoneУткиСергSoutXVIIарабXVIIШвароборÐтерZoneZone КуродепуPaulAlexZoneImmaБерзоpгаСилухороST-6Юпат  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

чернZigmMabeRefuStarкартHanaPolaFiesÐ*ыбипредMist 

CastSTAROPELоптихируkbpsпредJustWrebÑтекGavi1000 кубибиблWindB-30лиÑÑ‚HyunSiemJuliRoyaЛитÐ*КругСини ДризЛитÐ*ЛбдкЛитÐ*Ðзар№157ГенкÐвтоЧеркÐлекпрофСафо HenrзаниOpenCesaMargСодеBeauIvanBonuYevgСкугСтар InteЮлдаSomeСокоGPRSавтоÑзыкБорÑразнПетлDespDomi СтолLoliЛазуRosiЯкимЛьвоБухаарифжизнСодеИванGeor обраST-6ST-6ST-6GeorWherобучBonnнеблÐикоСобоÐаво упраÑÑылСолоCometuchkasJoseхудо  |