![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
![]() Niedawno otwarłam sklep internetowy na platformie Redcart i jestem bardzo zadowolona z tej platformy. Jednak chciałabym jeszcze do sklepu dodać możliwość płatności za zakupy w ratach. Dlatego mam do was pytanie, czy znacie system ratalny na tą platformę?
Ostatnio edytowane przez Frania : 19-08-2022 o 18:05. |
|
|||
|
|||
![]() Platforma na której masz sklep jest bardzo dobra. Dokonałaś bardzo dobrego wyboru. Jeśli chodzi o system ratalny godny polecenia, to zdecydowanie najlepszy jest system iRaty. Moja przyjaciółka ma go w swoim sklepie i bardzo sobie go chwali. Jeśli chcesz, to mogę ją zapytać o szczegóły
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Kiedyś słyszałam o tym systemie ratalnym. Sama nie wiem, czemu o nim nie pomyślałam wcześniej
![]() Oczywiście mam parę pytań, a konkretnie to dwa ![]() 1. Jak mogę taki system wdrożyć o sklepu? 2. Czy duża jest ilość akceptowanych wniosków? |
|
|||
|
|||
![]() Mogłaś o nim słyszeć, ponieważ wiele sklepów go używa.
Odpowiedzi na Twoje pytania są następujące: 1. System wdrożyć możesz przy pomocy tej firmy - https://iplatnosci.pl/. Zarejestruj na ich stronie swój sklep. Później otrzymasz instrukcje jak system wdrożyć do sklepu. 2. Poziom przyznanych kredytów jest bardzo wysoki, będziesz zadowolona ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Bardzo dziękuje za odpowiedzi na moje pytania. Są wystarczająco satysfakcynujące, by wdrożyć ten system do mojego sklepu. Mam nadzieje, że już we wrześniu, będę mogła oferować swoim klientom możliwość płatności w ratach.
|
![]() |
|
![]() |